Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Artistul român preferat poate fi votat la Media Music Awards 2013

La Media Music Awards publicul stabilește unde va merge premiul popularității. Artistul român preferat poate fi votat în cadrul categoriei "Fans Like Award" până pe data de 15 septembrie. Gala Media Music Awards 2013, în cadrul căreia vor fi premiați cei mai buni artiști români, va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie.

Publicat

pe

Zdob și Zdub

Competiția pentru trofeele Media Music Awards a stârnit deja emoții printre nominalizați, mulți dintre aceștia îndemnându-și deja fanii sa îi susțină pe rețelele de socializare. Artiștii intrați în cursa pentru mult râvnitele premii sunt Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, Lala Band, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Celia, Fly Project, Nicole Cherry si Voltaj. Artistul român preferat poate fi votat prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului.

Media Music Awards va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. În cadrul galei, artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului, în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de țări. Alături de pleiada de artiști în vogă în acest an, la Media Music Awards vor participa și vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un eveniment monden de amploare.

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Invitații vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid și vor fi fotografiați la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

Trofeele Media Music Awards se acorda în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare, întocmite de Media Forest, se evita orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor.

Media Music Awards este susținut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului.

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Comentează

Trending