Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Artistul român preferat poate fi votat la Media Music Awards 2013

La Media Music Awards publicul stabilește unde va merge premiul popularității. Artistul român preferat poate fi votat în cadrul categoriei "Fans Like Award" până pe data de 15 septembrie. Gala Media Music Awards 2013, în cadrul căreia vor fi premiați cei mai buni artiști români, va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie.

Zdob și Zdub

Urmărește-ne pe

Competiția pentru trofeele Media Music Awards a stârnit deja emoții printre nominalizați, mulți dintre aceștia îndemnându-și deja fanii sa îi susțină pe rețelele de socializare. Artiștii intrați în cursa pentru mult râvnitele premii sunt Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, Lala Band, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Celia, Fly Project, Nicole Cherry si Voltaj. Artistul român preferat poate fi votat prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului.

Media Music Awards va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. În cadrul galei, artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului, în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de țări. Alături de pleiada de artiști în vogă în acest an, la Media Music Awards vor participa și vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un eveniment monden de amploare.

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Invitații vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid și vor fi fotografiați la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

Trofeele Media Music Awards se acorda în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare, întocmite de Media Forest, se evita orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor.

Media Music Awards este susținut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului.

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Artiști ce pot fi votați la Media Music Awards 2013

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiica lui Dave Mustaine a cântat "A Tout Le Monde" (Megadeth) - VIDEO

Așchia nu sare departe de trunchi în cazul fiicei lui Dave Mustaine. Tănâra de numai 15 ani a interpretat celebrul...

Închide