Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Arctic Monkeys a lansat "Stop The World I Wanna Get Off With You" - AUDIO

Trupa Arctic Monkeys a dezvăluit o nouă melodie. Aceasta se intitulează "Stop The World I Wanna Get Off With You" și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Arctic Monkeys

"Stop The World I Wanna Get Off With You" este cea mai nouă piesă de la Arctic Monkeys, pe care trupa a postat-o pe contul de YouTube. Melodia nu se regăsește pe albumul "AM", ci este extrasă de pe B-side-ul ultimului single lansat, "Why'd You Only Call Me When You're High?". Grupul a realizat și o ediție limitată pe vinil a single-ului, ce poate fi cumpărată de pe site-ul oficial al trupei la prețul de 5,99 lire sterline.

Cel de-al cincilea album al formației, "AM", va apărea în Europa pe data de 9 septembrie. Acesta a fost produs de James Ford în colaborare cu Ross Orton de la Sage & Sound Recording din Los Angeles. Materialul este format din 12 piese, ce includ colaborări cu nume precum Josh Homme, solistul de la Queens of the Stone Age, chitaristul Bill Ryder-Jones și bateristul Pete Thomas (Elvis Costello, The Attractions).

Vorbind despre evoluția trupei într-un interviu pentru Q magazin, solistul Alex Turner a declarat că, după ceva experimente, au ajuns la concluzia că orice ar face tot vor suna ca "Arctic Monkeys".

După primul nostru LP, nu cred că știam către ce direcție să ne îndreptăm ca sound. Singurul lucru cert a fost că nu voiam ca Arctic Monkeys să fie vreodată o trupă de indie plictisitoare" - Alex Turner.

În ceea ce privește sound-ul noului album "AM", Turner a precizat că principalele influențe au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah și Black Sabbath. De asemenea, acesta a mărturisit că ideea titlului este copiată după "VU", albumul lui Velvet Underground din 1985.

Arctic Monkeys - "Stop The World I Wanna Get Off With You"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3PyoxMSEHYI&w=600]

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion a lansat un teaser al piesei "Loved Me Back to Life" - VIDEO

Celine Dion va lansa în curând un nou album în limba engleză. Prima piesă ce va fi promovată de pe...

Închide