Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Antonia și Puya au lansat noul single "Hurricane" - LYRIC VIDEO

Antonia revine cu o super colaborare. Artista a lansat noul single "Hurricane" împreună cu Puya. Piesa se bucură și de un lyric video interesant.
Antonia

Antonia

Antonia și Puya au decis sa lanseze o piesa împreună. Aceasta se intitulează "Hurricane" și poate fi ascultată mai jos. Anunțul lansării a fost făcut cu doar câteva ore înainte de apariție, pe pagina de Facebook a artistei.

Sunteți pregătiți? Am o piesă nouă! Și o colaborare surpriză!
Astăzi la ora 18 abia aștept să ascultăm împreună "Hurricane"!
Stay tuned! - este mesajul scris de Antonia

Cântecul vine cu un sound total diferit față de ce a cântat Antonia până acum. "Hurricane" se diferențiază de pop-dance-ul ce domină radiourile comerciale din România. Totuși melodia ne duce cu gândul la cea a lui Eminem cu Rihanna"Love The Way You Lie", ca mesaj și ritmuri în unele pasaje muzicale. De asemenea, dacă urmărim versurile cu atenție observăm că ceea ce cântă Antonia nu prea are legătura cu rap-ul lui Puya. Artista face referire la dragostea tumultoasă dintre doi îndrăgostiți cântând "Our love is like a hurricane (iubirea noastră este ca un uragan)". În schimb, rapperul vorbește despre probleme sociale, integrarea în societate și chiar pune accentul pe faptul că iubirea este tot mai greu de găsit - "Dragoste nu ai unde să găsești".

În plus, colaborarea dintre cei doi artiști nu este chiar o surpriză, așa cum a anunțat cântăreața, întrucât aceștia au mai realizat împreună și piesa "Doamna și vagabondul". Intitulată după celebrul desen animat "Lady and the Tramp" (Walt Disney 1995), melodia a fost prezentată în premieră în cadrul unui concert susținut de Antonia și Puya într-un club din Brașov.

Antonia și Puya - "Hurricane"

Citește mai multe despre AntoniaPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John a lansat clipul "Home Again" - VIDEOCLIP

"Home Again", noul videoclip al lui Elton John, este o adevărată pildă privind dorința oamenilor de a se întoarce în...

Închide