Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Anna Lesko și Pavel Stratan "Leagănă barca" - LYRIC VIDEO

Anna Lesko a lansat un nou single, intitulat "Leagănă barca". Pentru această piesă artista a colaborat cu Pavel Stratan, rezultatul fiind o melodie cu puternice accente moldovenești. Muzica și textul sunt semnate de Pavel Stratan, Virgil Dulceanu și Florin Tuliga, de video ocupându-se Cristi Smărăndoiu.
Anna Lesko feat. Pavel Stratan -

Anna Lesko feat. Pavel Stratan - "Leagănă barca"

"Heyyy! Am o propunere: haideți toți mai aproape să ascultăm noul meu single alături de Pavel Stratan - LEAGĂNĂ BARCA!", a transmis Anna Lesko fanilor pe pagina sa de Facebook.

După o vară în care și-a invitat fanii să danseze pe ritmurile single-ului estival "L'Amour", Anna Lesko a revenit cu o colaborare inedită. Alături de Pavel Stratan, artista de muzică pop-dance abordează un alt segment de public. În noul single "Leagănă barca" ,vocea mieroasă și stilul senzual specifice Annei sunt condimentate cu umorul și carisma lui Pavel Stratan. Graiul moldovenesc și trompeta dau savoarea piesei, plasând versurile în contextul potrivit.

Anna Lesko a lansat primul său single în 2002. "Ard în flăcări", compusă și produsă de Marius Moga, rămâne până în prezent una dintre cele mai populare piese ale artistei. Un an mai târziu a fost lansată piesa "Inseparabili", ce s-a clasat pe locul 49 în Romanian Top 100. Single-ul care i-a adus cele mai mari vânzări a fost "Anicyka Maya", compus de Laurențiu Duță. Piesa a fost nominalizată în 2006 la categoria „Cea mai bună piesă” în cadrul galei  MTV Romanian Music Awards. Melodia marchează totodată o schimbare de stil, solista întorcându-se la rădăcinile rusești pentru a-și pune în valoare moștenirea culturală și artistică. Discografia Anna Lesko cuprinde 5 albume - "Flăcări" (2002), "Inseparabili" (2003), "Pentru tine" (2004), "Ispita" (2006), "Jocul seducției" (2010) -, un DVD - "Anna Lesko Video Collection" (2006) și un EP - "24" (2006).

Pentru Pavel Stratan, "Leagănă barca" marchează cea de-a doua colaborare pe anul acesta. Artistul a lansat în mai piesa "Geamantan" alături de Jorge, o melodie ce a avut mare priză la public. Recent, Pavel Stratan a lansat și un single solo. Piesa se numește "Tango" și poate fi ascultată pe InfoMusic, într-un articol anterior.

Anna Lesko feat. Pavel Stratan - "Leagănă barca"

Citește mai multe despre Anna LeskoPavel Stratan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat noul single "Roar" - AUDIO

Katy Perry a renunțat la acadele și peruci colorate. Artista s-a transformat într-o adevărată felină, încrezătoare, puternică care este dispusă...

Închide