Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Alternosfera a anulat concertul de la ARTmania

Alternosfera nu va mai cânta anul acesta la ARTmania Festival, trupa fiind nevoită să anuleze concertul din cauza problemelor de sănătate ale solistului. Weekendul trecut formația a anulat alte două concerte, Marcel Bostan fiind în recuperări după incidentul de vineri, când a leșinat pe scenă la Padina Fest.

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

"Dragi prieteni, 
Din păcate, starea de sănătate a lui Marcel Bostan nu s-a ameliorat, motiv pentru care ne vedem nevoiți să anulăm și concertul pe care trupa ALTERNOSFERA îl avea programat vineri, 9 august, în cadrul ARTmania Festival.
Sperăm să revenim cât de curând cu vești bune", anunță trupa pe canalul oficial de Facebook.

Vineri, 2 august, Marcel Bostan a leșinat pe scenă în timpul concertului de la Padina Fest. De atunci, starea de sănătate a solistului Alternosfera se pare că s-a înrăutățit, formația fiind nevoită să anuleze cel de-al treilea concert după cele două din weekend. Trupa ar fi trebuit să cânte sâmbătă, pe 3 august, în cadrul Maraton Festival de la Bacău, și duminică, 4 august, la Zilele Prieteniei Bergenbier din Craiova.

Alternosfera a avut în ultima perioadă o agendă extrem de încărcată, trupa concertând la București, Constanța, Ploiești, Iași. Recent formația a susținut la București cel mai mare concert din carieră, strângând în luna mai, la Arenele Romane, în jur de 3000 de spectatori. În cadrul evenimentului a fost promovat ultimul album Alternosfera, "Epizodia", material ce completează conceptul trilogiei începute în 2012, odată cu lansarea albumului "Virgula".

Alternosfera - "Singurătate"

Citește mai multe despre AlternosferaMarcel Bostan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon a lansat o nouă piesă, "Wait For Me" - AUDIO

La trei ani de la apariția albumului "Come Around Sundown" (2010), formația americană Kings Of Leon va lansa pe 24...

Închide