Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alternosfera a anulat concertul de la ARTmania

Alternosfera nu va mai cânta anul acesta la ARTmania Festival, trupa fiind nevoită să anuleze concertul din cauza problemelor de sănătate ale solistului. Weekendul trecut formația a anulat alte două concerte, Marcel Bostan fiind în recuperări după incidentul de vineri, când a leșinat pe scenă la Padina Fest.

Publicat

pe

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

"Dragi prieteni, 
Din păcate, starea de sănătate a lui Marcel Bostan nu s-a ameliorat, motiv pentru care ne vedem nevoiți să anulăm și concertul pe care trupa ALTERNOSFERA îl avea programat vineri, 9 august, în cadrul ARTmania Festival.
Sperăm să revenim cât de curând cu vești bune", anunță trupa pe canalul oficial de Facebook.

Vineri, 2 august, Marcel Bostan a leșinat pe scenă în timpul concertului de la Padina Fest. De atunci, starea de sănătate a solistului Alternosfera se pare că s-a înrăutățit, formația fiind nevoită să anuleze cel de-al treilea concert după cele două din weekend. Trupa ar fi trebuit să cânte sâmbătă, pe 3 august, în cadrul Maraton Festival de la Bacău, și duminică, 4 august, la Zilele Prieteniei Bergenbier din Craiova.

Alternosfera a avut în ultima perioadă o agendă extrem de încărcată, trupa concertând la București, Constanța, Ploiești, Iași. Recent formația a susținut la București cel mai mare concert din carieră, strângând în luna mai, la Arenele Romane, în jur de 3000 de spectatori. În cadrul evenimentului a fost promovat ultimul album Alternosfera, "Epizodia", material ce completează conceptul trilogiei începute în 2012, odată cu lansarea albumului "Virgula".

Alternosfera - "Singurătate"

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending