Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

30 Seconds To Mars a lansat "Do Or Die" - VIDEOCLIP

30 Seconds To Mars a lansat al doilea videoclip extras de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams". Acesta este pentru piesa "Do Or Die" și surprinde atmosfera muzicii live și a publicului 30 Seconds To Mars din toate colțurile lumii.
30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars

Pe lângă talentul de actor, compozitor și muzician, solistul trupei 30 Seconds To Mars, Jared Leto, este și un foarte bun regizor. Astfel, după ce a produs, editat și regizat clipul "Up In The Air" acesta a "recidivat" cu un nou videoclip intitulat "Do Or Die". Melodia este inclusă pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" lansat în mai 2013.

"Do Or Die" surprinde atmosfera muzicii live și a publicului 30 Seconds To Mars din toate colțurile lumii. Clipul prezintă cadre cu fanii trupei care pe lângă toate greutățile și diferențele culturale, unii și-au pierdut familiile sau prietenii, muzica îi unește și îi face mai puternici, reușind astfel să fie o adevărata familie.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" conține 12 piese, solistul Jared Leto, fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție, alături de cunoscutul Steve Lillywhite (U2, The Killers, The Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, Talking Heads, Morrissey, The Pogues, David Byrne, Siouxsie and the Banshees, Simple Minds, The Psychedelic Furs, Beady Eye etc.). Din perspectiva sa materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

30 Seconds To Mars - "Do Or Die"

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

 1. Birth
 2. Conquistador
 3. Up in the Air
 4. City of Angels
 5. The Race
 6. End of all Days
 7. Pyres of Varanasi feat. Lana del Rey
 8. Bright Lights
 9. Do or Die
 10. Convergence
 11. Northern Lights
 12. Depuis Le Debut

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo prezintă noul single "Loud Like Love" - LYRIC VIDEO

Noul lyric video lansat de Placebo este o avalanșă de culori intense. Realizat pentru single-ul "Loud Like Love", clipul psihedelic...

Închide