Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

30 Seconds To Mars a lansat "Do Or Die" - VIDEOCLIP

30 Seconds To Mars a lansat al doilea videoclip extras de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams". Acesta este pentru piesa "Do Or Die" și surprinde atmosfera muzicii live și a publicului 30 Seconds To Mars din toate colțurile lumii.

Publicat

pe

30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars │ FOTO: www.facebook.com

Pe lângă talentul de actor, compozitor și muzician, solistul trupei 30 Seconds To Mars, Jared Leto, este și un foarte bun regizor. Astfel, după ce a produs, editat și regizat clipul "Up In The Air" acesta a "recidivat" cu un nou videoclip intitulat "Do Or Die". Melodia este inclusă pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" lansat în mai 2013.

"Do Or Die" surprinde atmosfera muzicii live și a publicului 30 Seconds To Mars din toate colțurile lumii. Clipul prezintă cadre cu fanii trupei care pe lângă toate greutățile și diferențele culturale, unii și-au pierdut familiile sau prietenii, muzica îi unește și îi face mai puternici, reușind astfel să fie o adevărata familie.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" conține 12 piese, solistul Jared Leto, fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție, alături de cunoscutul Steve Lillywhite (U2, The Killers, The Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, Talking Heads, Morrissey, The Pogues, David Byrne, Siouxsie and the Banshees, Simple Minds, The Psychedelic Furs, Beady Eye etc.). Din perspectiva sa materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

30 Seconds To Mars - "Do Or Die"

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

  1. Birth
  2. Conquistador
  3. Up in the Air
  4. City of Angels
  5. The Race
  6. End of all Days
  7. Pyres of Varanasi feat. Lana del Rey
  8. Bright Lights
  9. Do or Die
  10. Convergence
  11. Northern Lights
  12. Depuis Le Debut
Comentează

Trending