Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

30 Seconds to Mars a lansat "City Of Angels" - LYRIC VIDEO

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, piesa promovată fiind "City Of Angels". Single-ul este extras de pe ultimul album al trupei, "Love, Lust, Faith and Dreams" și a fost compus de solistul trupei, Jared Leto.
Jared Leto (30 Seconds To Mars)

Jared Leto (30 Seconds To Mars)

După piesele "Up In The Air", "Conquistador", "Birth", "The Race" și "Do Or Die", extrase de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" și promovate prin clipuri pe YouTube, 30 Seconds To Mars dezvăluie încă un lyric video. Noul single este "City Of Angels" și a fost lansat oficial pe 30 iulie 2013, debutând pe poziția 33 în UK Rock Chart.

Videoclipul pentru piesa "City Of Angels" se află deja în producție, filmările ce s-au desfășurat pe 18 și 19 august în Los Angeles, California, urmând a fi prelucrate în următoarele zile. Regizorul clipului este nimeni altul decât solistul Jared Leto, cunoscut și sub pseudonimul Bartholomew Cummins. În stilul devenit deja o emblemă 30 Seconds to Mars, videoclipul va fi de fapt un film de scurtmetraj ce va spune povestea orașului îngerilor prin elemente simbolic alese: priveliști cu zone stâncoase, picturi murale, o persoană ce îl va imita pe Michael Jackson și oameni ai străzii, plătiți de Leto pentru prezența în clip.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", de pe care a fost extras și noul single "City Of Angels", conține 12 piese, Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție, colaborând de asemenea cu Steve Lillywhite (U2, The Killers, The Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, Talking Heads, Morrissey, The Pogues, David Byrne, Siouxsie and the Banshees, Simple Minds, The Psychedelic Furs, Beady Eye etc.). Din perspectiva lui Leto materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

30 Seconds to Mars - "City Of Angels"

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop Lion (a.k.a Snoop Dogg) a lansat "The Good Good" - VIDEOCLIP

Snoop Lion continuă seria single-urilor reggae lansând "The Good Good". Extrasă de pe albumul “Reincarnated”, piesa este o colabaorare cu...

Închide