Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Zdob și Zdub a lansat un nou clip - "Trece vremea omului" - VIDEOCLIP

Zdob și Zdub a lansat al doilea videoclip de promovare pentru albumul "Basta Mafia". Acesta poartă numele "Trece vremea omului" și a fost filmat în clubul A38 din Budapesta.

Zdob și Zdub

Formația Zdob și Zdub, una dintre cele mai îndrăgite formații moldovene, a lansat cel de-al doilea single de promovare al albumului "Basta Mafia". Videoclipul poartă numele "Trece vremea omului" și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Despre acest videoclip Mihai Gincu şi Roman Iagupov au declarat:

"Pentru noi, "Trece vremea omului" reprezintă piesa de pe albumul "Basta Mafia" pe care am reușit cel mai bine să îmbinăm rockul cu muzica folk, iar meritul acestui lucru îl are cimpoiul la care cântă Valerică. În plus, are și un text (autor Andrei Copot) ce redă eterna fugă, irreparabile tempus, memento mori, într-o manieră simplă, pe ințelesul tuturor. Videoclipul are ceva special, redă energia, toate emoțiile și entuziasmul primului concert din Turneul European Zdob și Zdub 2012, după lungi repetiții cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste ce a avut loc în clubul A38 din Budapesta. Noi cântăm de mult timp piesa în concerte, publicul o îndrăgește, speram și videoclipul sa fie pe placul vostru".

Albumul "Basta Mafia", lansat în România împreună cu MediaPro Music, conține 13 piese, printre care "Moldovenii s-au născut", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn," So Lucky" și două bonus tracks. Lansarea oficială a materialului discografic a avut loc în Hard Rock Cafe pe data de 12 aprilie în cadrul unui concert Zdob și Zdub pe ritm de "electrocobză".

Artiștii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album, care marchează majoratul formației, adică 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat în conditii de înalt profesionalism, fiind înregistrat atât în Chișinău, la  Cuibul Studio, dar și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner

Zdob și Zdub - "Trece vremea omului"

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
17 ani de Hi-Q în 17 fotografii

17 ani au trecut de când Mihai, Florin și Dana au format Hi-Q în Brașov. Cu ocazia aniversării, InfoMusic trece...

Închide