Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Zdob și Zdub a lansat un nou clip - "Trece vremea omului" - VIDEOCLIP

Zdob și Zdub a lansat al doilea videoclip de promovare pentru albumul "Basta Mafia". Acesta poartă numele "Trece vremea omului" și a fost filmat în clubul A38 din Budapesta.

Publicat

pe

Zdob și Zdub

Formația Zdob și Zdub, una dintre cele mai îndrăgite formații moldovene, a lansat cel de-al doilea single de promovare al albumului "Basta Mafia". Videoclipul poartă numele "Trece vremea omului" și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Despre acest videoclip Mihai Gincu şi Roman Iagupov au declarat:

"Pentru noi, "Trece vremea omului" reprezintă piesa de pe albumul "Basta Mafia" pe care am reușit cel mai bine să îmbinăm rockul cu muzica folk, iar meritul acestui lucru îl are cimpoiul la care cântă Valerică. În plus, are și un text (autor Andrei Copot) ce redă eterna fugă, irreparabile tempus, memento mori, într-o manieră simplă, pe ințelesul tuturor. Videoclipul are ceva special, redă energia, toate emoțiile și entuziasmul primului concert din Turneul European Zdob și Zdub 2012, după lungi repetiții cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste ce a avut loc în clubul A38 din Budapesta. Noi cântăm de mult timp piesa în concerte, publicul o îndrăgește, speram și videoclipul sa fie pe placul vostru".

Albumul "Basta Mafia", lansat în România împreună cu MediaPro Music, conține 13 piese, printre care "Moldovenii s-au născut", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn," So Lucky" și două bonus tracks. Lansarea oficială a materialului discografic a avut loc în Hard Rock Cafe pe data de 12 aprilie în cadrul unui concert Zdob și Zdub pe ritm de "electrocobză".

Artiștii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album, care marchează majoratul formației, adică 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat în conditii de înalt profesionalism, fiind înregistrat atât în Chișinău, la  Cuibul Studio, dar și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner

Zdob și Zdub - "Trece vremea omului"

Trending