Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

VUNK a lansat "Așa și?" - VIDEOCLIP

VUNK a lansat videoclipul piesei "Asa și?", single declarat imnul optimiștilor. Trupa ne invită să ne distrăm și ne îndeamnă să găsim întotdeauna o parte pozitivă a lucrurilor, indiferent de câte ghinioane am avea parte cu toții.
Vunk

Vunk

VUNK a lansat videoclipul piesei "Așa și?", single declarat imnul optimiștilor. Trupa ne invită să ne distrăm și ne îndeamnă să găsim întotdeauna o parte pozitivă a lucrurilor, indiferent de câte ghinioane am avea parte cu toții.

Vunk

Vunk

Clipul spune povestea unor tineri care își "încrucișează" flirturile: în timp ce se află lângă o posibilă parteneră, îi dau sms alteia, fixându-și o nouă întâlnire. Este o poveste despre distracțiile de vară, iar dacă ai ghinion și ești prins că ai flirtat și cu altcineva, răspunzi râzând "Așa și?".

"Povestea din clipul nostru este una pe care am trăit-o și eu, la un moment dat. Am făcut o gafă acum vreo zece ani, încercând să trimit un mesaj unei fete cu care vroiam să mă întâlnesc și i l-am trimis, din greșeală, prietenei mele de atunci. Se întâmplă, mai ales când ești foarte tânăr și nu ești implicat foarte serios într-o relație, să îți fugă mintea și la alte persoane. Totul este să privești orice încurcătură cu zâmbetul pe buze și asta propunem și noi cu melodia și clipul piesei "Așa, și ?", a mărturisit Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Încă de la prima sa "ieșire în public", cu o înregistrare dintr-o camera de hotel in care baietii din trupa il cantau inaintea unui concert, "Asa și?" a devenit viral pe internet. Dincolo de îndemnul la optimism și la a învinge greutățile, cu noua piesă “Asa si?!“, Cornel Ilie și băieții transmit un mesaj important, acela de a avea grijă de cei din jurul tău, indiferent de momentele dificile prin care treci, și de a te bucura de clipele frumoase chiar dacă uneori întârzie să apară.

VUNK - "Așa și?"

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat o nouă melodie, "2013" - AUDIO

Arctic Monkeys a lansat o nouă melodie, intitulată "2013", care nu va fi inclusă pe albumul "AM", programat spre lansare...

Închide