Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Viţa de Vie a lansat clipul melodiei "Ce Contează" - VIDEO

Viţa de Vie a dezvăluit publicului un nou videoclip realizat la piesa "Ce contează", varianta extrasă de pe albumul "Acustic". Urmăreşte clipul pe InfoMusic.

Poze din concertul Vita de Vie cu prilejul lansarii albumului Acustic la TNB pe 8 aprilie 2013

Videoclipul este realizat din materialul video filmat cu ocazia lansării noului album la Teatrul Naţional. Astfel, vedem trupa interpretând piesa pe scenă alături de Florin Ochescu şi Eugen Caminschi din Vama, dar şi cadre din backstage sau cu publicul prezent la concert.

Viţa de Vie este una dintre cele mai longevive şi iubite trupe rock din România. Trupa a început promovarea noului album “Acustic” cu prilejul concertului din seara de 8 aprilie de la București, evenimentul fiind ţinut cu casa închisă.  “Acustic” este cel de-al optulea disc marca Adrian Despot & Co., membrii trupei reorchestrând cele mai apreciate piese ale repertoriului ultimilor 16 ani. Stilul acestora îmbină cu succes muzica clasică, jazz sau bossanova, cu stilul rock bine cunoscut, masterul materialului fiind realizat în America.

Urmărește videoclipul oficial VIŢA DE VIE - Ce contează

Citește mai multe despre Adrian DespotVita de Vie
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS a lansat clipul "Ridică-te și mergi în mâini" - VIDEOCLIP

Videoclipul "Ridică-te și mergi în mâini" este co-regizat de solistul Dan Amariei. Noul single este un manifest pentru libertate, egalitate...

Închide