Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Viţa de Vie a lansat clipul melodiei "Ce Contează" - VIDEO

Viţa de Vie a dezvăluit publicului un nou videoclip realizat la piesa "Ce contează", varianta extrasă de pe albumul "Acustic". Urmăreşte clipul pe InfoMusic.

Poze din concertul Vita de Vie cu prilejul lansarii albumului Acustic la TNB pe 8 aprilie 2013

Videoclipul este realizat din materialul video filmat cu ocazia lansării noului album la Teatrul Naţional. Astfel, vedem trupa interpretând piesa pe scenă alături de Florin Ochescu şi Eugen Caminschi din Vama, dar şi cadre din backstage sau cu publicul prezent la concert.

Viţa de Vie este una dintre cele mai longevive şi iubite trupe rock din România. Trupa a început promovarea noului album “Acustic” cu prilejul concertului din seara de 8 aprilie de la București, evenimentul fiind ţinut cu casa închisă.  “Acustic” este cel de-al optulea disc marca Adrian Despot & Co., membrii trupei reorchestrând cele mai apreciate piese ale repertoriului ultimilor 16 ani. Stilul acestora îmbină cu succes muzica clasică, jazz sau bossanova, cu stilul rock bine cunoscut, masterul materialului fiind realizat în America.

Urmărește videoclipul oficial VIŢA DE VIE - Ce contează

Citește mai multe despre Adrian DespotVita de Vie
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS a lansat clipul "Ridică-te și mergi în mâini" - VIDEOCLIP

Videoclipul "Ridică-te și mergi în mâini" este co-regizat de solistul Dan Amariei. Noul single este un manifest pentru libertate, egalitate...

Închide