Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Irina Margareta Nistor dublează noul videoclip TAXI - "Subtitrarea la români"

TAXI a colaborat cu criticul de film Irina Margareta Nistor în realizarea unui nou single. Lansată online, melodia "Subtitrarea la români" se bucură de un videoclip savuros. Dan Teodorescu te tratează ironic de falsa pudoare dobândită urmărind filmele TV titrate sau dublate.

Publicat

pe

Irina Margareta Nistor apare și dă replici traduse în clipul TAXI Subtitrarea la români
Irina Margareta Nistor apare și dă replici traduse în clipul TAXI Subtitrarea la români

Trupa TAXI a făcut o treabă bună colaborând cu Irina Margareta Nistor pentru noul single “Subtitrarea la români”. Colaborarea poate părea neașteptată doar pentru cei care nu știu ce-i poate pielea lui Dan Teodorescu. Pentru restul, it’s the same fucking irony. Ce guvernează România, ipocrizia sau pudibonderia?

Cântecul nu se abate de la linia muzicală TAXI, soundul fiind la fel de consecvent ca și versurile. Lansarea online a fost însoțită de un videoclip regizat de Iulia Lumânare. De montaj s-a ocupat Andrei Ghițulescu, imaginea fiind semnată de Liviu Pojoni jr. Trupa Taxi apare în componența completă: Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Darius Neagu, Kerezsi Csongor. La realizarea videoclipului au participat și actrița Irina Teodorescu, omul de afaceri irlandez Peter Hurley, muzicianul britanic Matt Highley.

Cei care nu obișnuiesc să cumpere discuri inscripționate EXPLICIT, sunt sfătuiți să dea play următorului clip în intimitate.

Urmărește TAXI feat. Irina Margareta Nistor - "Subtitrarea la români"

“Subtitrarea la români” urmează single-ul “No Smoking” și este o producție Gala Mngt & Pr.

Comentează

Trending