Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Irina Margareta Nistor dublează noul videoclip TAXI - "Subtitrarea la români"

TAXI a colaborat cu criticul de film Irina Margareta Nistor în realizarea unui nou single. Lansată online, melodia "Subtitrarea la români" se bucură de un videoclip savuros. Dan Teodorescu te tratează ironic de falsa pudoare dobândită urmărind filmele TV titrate sau dublate.
Irina Margareta Nistor apare și dă replici traduse în clipul TAXI Subtitrarea la români

Irina Margareta Nistor apare și dă replici traduse în clipul TAXI Subtitrarea la români

Trupa TAXI a făcut o treabă bună colaborând cu Irina Margareta Nistor pentru noul single “Subtitrarea la români”. Colaborarea poate părea neașteptată doar pentru cei care nu știu ce-i poate pielea lui Dan Teodorescu. Pentru restul, it’s the same fucking irony. Ce guvernează România, ipocrizia sau pudibonderia?

Cântecul nu se abate de la linia muzicală TAXI, soundul fiind la fel de consecvent ca și versurile. Lansarea online a fost însoțită de un videoclip regizat de Iulia Lumânare. De montaj s-a ocupat Andrei Ghițulescu, imaginea fiind semnată de Liviu Pojoni jr. Trupa Taxi apare în componența completă: Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Darius Neagu, Kerezsi Csongor. La realizarea videoclipului au participat și actrița Irina Teodorescu, omul de afaceri irlandez Peter Hurley, muzicianul britanic Matt Highley.

Cei care nu obișnuiesc să cumpere discuri inscripționate EXPLICIT, sunt sfătuiți să dea play următorului clip în intimitate.

Urmărește TAXI feat. Irina Margareta Nistor - "Subtitrarea la români"

“Subtitrarea la români” urmează single-ul “No Smoking” și este o producție Gala Mngt & Pr.

Citește mai multe despre Dan TeodorescuTAXI
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John mulțumește fanilor, după operația complicată de apendice

Mii de fani i-au trimis mesaje de susținere lui Elton John când au aflat că va fi operat de apendice....

Închide