Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ultimele noutăți despre festivalul Rock The City 2013

Pe 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București se va desfășura o nouă ediție a festivalului Rock The City. Organizatorii evenimentului oferă noi informații cu privire la accesul publicului și interdicțiile impuse.

Publicat

pe

Rammstein
Rammstein

Desfășurat pe 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, în România. În cele două zile de festival, scena va găzdui trupe de calibru internațional, precum Rammstein - (update: vezi poze din concertul Rammstein) și Bullet For My Valentine. Alături de aceștia mai evoluează Heaven Shall Burn, Trivium, Enslaved, White Walls, Rezident EX etc.

Pentru a uşura accesul publicului în spaţiul de festival, organizatorii au luat măsura înfiinţării unui punct de acces suplimentar. Astfel, se va putea intra în incinta Romexpo atât prin poarta A, situată în Piaţa Presei Libere, cât şi prin poarta B, din bulevardul Expoziţiei. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Rock The City 2013.

Programul festivalului Rock The City 2013:

Sâmbătă, 27 iulie: Citește impresiile din prima zi

Duminică, 28 iulie:

  • 14:00 – Deschiderea porților
  • 15:40 – 16:30 Psychogod
  • 16:50 – 17:40 White Walls
  • 18:10 – 19:00 Trivium
  • 19:30 – 20:30 Bullet For My Valentine
  • 21:15 – 22:50 Rammstein - vezi galeria foto

În ambele seri, concertele se încheie înainte de orele 23.00.

Recomandări generale pentru Rock The City 2013

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor. Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Biletele pentru Rock The City se găsesc la vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 27 iulie 2013

Rock the City 2013

Loc
Romexpo

Trending