Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Trupa ONE a filmat videoclipul melodiei "Un nou început" - FOTO

ONE a filmat videoclipul “Un nou început”, o piesă de dragoste recomandată tinerilor îndrăgostiți. Vezi poze de la filmările cu Criss și Vlad (La-La Band).

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput (foto: Paul Diaconu)

Formația ONE a filmat un videoclip pentru single-ul “Un nou început”, o piesă de dragoste compusă de Ionuț Radu, recomandată tinerilor îndrăgostiți. Filmările materialului au durat trei zile și au avut loc la mare și în studiourile MediaPro din Buftea. Regia este semnată de Alex Fotea. Noul videoclip ce îi are în prim plan pe Criss și Vlad (La-La Band) va fi lansat pe 9 iulie 2013.

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput (Foto: Paul Diaconu)

“Au fost trei zile foarte grele. Prima zi am filmat la mare, pe plajă și putem spune că Dumnezeu a ținut cu noi, pentru că vremea a fost superbă. Iubirea a fost în aer și sperăm să o simțiți și voi când veți vedea videoclipul, care are și o poveste foarte frumoasă”, au spus Criss și Vlad, membrii trupei ONE.

De machiajul celor doi s-a ocupat Corina Hera, responsabil cu coafurile a fost Adrian Perjovschi, iar costumele au fost asigurate de Radu Mada. Trupa formată de  Criss și Vlad - ONE celebrează dragostea în fiecare clipă, motiv pentru care repertoriul este format din melodii pline de iubire și pasiune. ONE  se adresează îndrăgostiților de toate vârstele, iar “Un nou început” nu face excepție de la regulă.

Poze cu Criss și Vlad de la filmările videoclipului ONE - Un nou început

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


Fotografiile de la mare sunt realizate de Paul Diaconu, iar cele din studiourile Buftea de D’ Jr.

Citește mai multe despre Criss & Vlad (Trupa ONE)Lala Band
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE