Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Travis "modelează" figurine din "aer" în "Moving" - VIDEOCLIP

Urmărește "Moving", noul videoclip al formației scoțiene Travis. Piesa este cel de-al doilea extras de ultimul album al trupei, intitulat "Where You Stand".

Publicat

pe

Travis - "Moving" (secvență clip)
Travis - "Moving" (secvență clip)

Atunci când nu este "atacat" cu pene de către persoana apropiată, Fran "modelează" figurine din "aer" alături de colegii din Travis. Penele au făcut deliciul clipului anterior, realizat pentru single-ul "Where You Stand", iar figurinele animate din aer sunt noile tranduri în materie de imagistică sau, de ce nu, "alter ego-uri" ale lui Fran Healy, Andy Dunlop, Dougie Payne și Neil Primrose.  Mișcarea formelor căpătate de aerul expirat de membrii Travis  se face pe ritmul noii piese "Moving", al doilea single extras de pe materialul "Where You Stand".

Travis - "Moving" (secvență clip)

Travis - "Moving" (secvență clip)

"Noul videoclip pentru single-ul "Moving" este disponibil acum online. A fost realizat dintr-o serie de animații proiectate pe respirația membrilor trupei în timp real, fără a se folosi post producție, pentru a crea efectul de modelare a aerului în diverse forme. " -  Travis pe pagina oficială de Facebook a formației

Animația de ultimă generație a fost realizată îmbinând expertiza Motion Design Studio cu cea a artiștilor de la Visual FX. Experiența filmărilor a fost extrem de interesantă pentru membrii Travis și general vorbind, pentru toți cei din platou, conform mărturisirilor solistului Fran Healy.

"Toți cei din platou păreau a fi din nou copii de 5 ani, cu ochii mari cât cepele, privind toată ziua cum sub nasul lor ia naștere magia. Am auzit o mulțime de "ooooo-uri" și "aaaaaaaaaa-uri". A fost foarte fain."

Noul album Travis, de pe care a fost extras acest single, va fi lansat pe piață oficial pe data de 19 august. Materialul discografic este cel de-al șaptelea al formației și vine după o pauză de 7 ani de la albumul anterior, "Ode to J. Smith" (2008). Decizia de a lansa albume cu pauze mari între ele este un fel de etică a muncii în cadrul trupei Travis. În felul acesta se asigură că se întorc cu ceva proaspăt.

"Stai deoparte atât cât e nevoie, pentru a simți acea dorință de a te întoarce și de a o lua de la început cu același antuziasm ca în prima zi", a declarat basistul Dougie Payne.

Ascultăm, așadar, Travis ca în prima zi și urmărim un videoclip ludic, animat și inspirațional, pe măsura creativității unor oameni ce revin cu forțe proaspete după o pauză de 7 ani.

Travis - "Moving"

Trending