Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Toto Cutugno va cânta alături de Orchestra Simfonică București

Pe 3 noiembrie, pentru prima dată în România, Toto Cutugno va cânta împreună cu Orchestra Simfonică București. Artistul va ajunge în țară cu două zile înainte de concert pentru a repeta cu orchestra română.
Toto Cutugno

Toto Cutugno

Concertul Toto Cutugno de la Sala Palatului va oferi fanilor o experiență inedită. Cel mai îndrăgit artist italian al tuturor timpurilor va fi acompaniat pe 3 noiembrie de către Orchestra Simfonică București. Spectacolul se va desfășura începând cu ora 20:00, iar timp de două ore, iubitorii de muzică italiană se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe cântăreț pe scena internațională.

Ne-am dorit să venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat în România. Pentru că Toto Cutugno este foarte iubit de către publicul român, el însuși fiind legat emoțional de români, i-am propus această colaborare inedită. Artistul a acceptat imediat și ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament și eleganță, in care artistul ne va încânta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonică București, a declarat organizatorul evenimentului, Dana Siman, Coordonator Concerte si Evenimente pentru România MEI Concerts Entertainment.

Repetițiile pentru spectacol vor avea loc cu două zile înainte de concert pentru a pregăti în detaliu toate piesele, având în vedere că este vorba de o interpretare alături de o orchestră.

Pentru această colaborare, artiștii și-au alocat două zile de repetiții înainte de concert și promit că vom savura un spectacol de neuitat! Această colaborare își dorește să fie o celebrare a relației frumoase și îndelungate pe care artistul o are cu publicul din România, printr-un plus de eleganță și rafinament, a mai adaugat Dana Siman.

Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 150 și 450 de lei în rețelele bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărturești) dar și la casele de bilete ale Sălii Palatului

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Toto Cutugno
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake, Jay-Z, Timbaland și Nas lansează "Sinatra In The Sand"

Timbaland a confirmat că este producătorul viitorului album al rapperului Nas și că acesta a colaborat cu Justin Timberlake și...

Închide