Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Fostul solist Blue Nipple Boy revine în muzică - VIDEO

Fostul vocal din Blue Nipple Boy revine cu un nou proiect intitulat Tony Baboon. Primul single se numeşte "Copacao" şi beneficiază de un videoclip animat.
Tony Baboon

Tony Baboon (foto: Vlad Eftenie)

Adrian Cârciova, fostul vocal din formaţia Blue Nipple Boy, revine în peisajul muzical cu un nou proiect, intitulat Tony Baboon. Prima piesă pe care artistul o prezintă publicul se numeşte "Copacao", single care a ajuns deja în playlist la Radio Guerrilla.

Tony Baboon

Tony Baboon (Foto: Vlad Eftenie)

Acesta ne-a mărturisit că lucrează în prezent la noi melodii care vor face parte de pe un material care se anunţă deja inedit şi imprevizibil. Legat de procesul de producţie, am aflat că Tony Baboon lucrează fiecare piesă începând cu partea de chitară, apoi cu softuri digitale scrie partituri, iar demo-ul respectiv este înregistrat cu instrumente reci. Piesa de faţă a fost mixată şi masterizată de către Benzen, cel cu care Adrian a produs alte două creaţii Blue Nipple Boy - "Salta Montes" şi cover-ul "Hot" (Inna).

Videoclipul pentru "Copacao" a fost realizat de artist, acesta fiind la bază grafician. Producţia video reuneşte pasiunea acestuia pentru tehnica stop motion şi cea pentru jucăriile vechi şi tot ceea ce înseamnă animaţie. Tony Baboon ne-a declarat că preferă să abordeze un anumit subiect în muzica sa:

"Dacă este ceva despre care îmi place să cânt mai mult este natura cu tot ceea ce implică ea: animalele, fenomenele naturale şi desigur tema neconcordanţei naturii cu cea creată de om, aceasta este tema pe care nu mă mai satur să o tratez."

Legat de alegerea numelui de scenă, solistul ne-a povestit că a dorit să fie recunocut după un nume propriu, iar alăturarea celor două cuvinte i s-a părut cea mai potrivită. Vor urma în perioada următoare noi single-uri de pe viitorul album, Tony Baboon având deja în plan susţinerea de concerte la începutul anului viitor. Urmăriţi mai jos primul single şi videoclip semnat de acesta.

VIDEO OFICIAL TONY BABOON - Copacao

Citește mai multe despre Blue Nipple Boy
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune a lansat "Dreamer" - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Dreamer". Melodia marchează începuturile muzicale ale formației, aceasta fiind piesa pe...

Închide