Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Toni Braxton va lansa în toamnă un nou album

Toni Braxton va colabora cu producătorul Kenny "Babyface" Edmonds pentru un nou album, ce va conține piese în duet. Vestea privind acest material discografic vine la doar câteva luni de la anunțul prin care artista transmitea presei și fanilor că se retrage din industria muzicală.

Publicat

pe

Toni Braxton │ FOTO: www.accessatlanta.com

Toni Braxton va colabora cu producătorul Kenny "Babyface" Edmonds pentru un nou album, ce va conține piese în duet. Vestea privind acest material discografic vine la doar câteva luni de la anunțul prin care artista transmitea presei și fanilor că se retrage din industria muzicală.

Toni Braxton

Toni Braxton │ FOTO: www.accessatlanta.com

"Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai atinge și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta", declara cu ceva timp în urmă Toni Braxton în cadrul emisiunii Good Morning America .

La aproximativ jumătate de an de la acest anunț, Toni Braxton revine la gânduri discografice și la colaborări cu potențial de Grammy. Legandarul compozitor și producător Kenny "Babyface" Edmonds va lucra cu artista pentru un nou material. Cei doi au mai colaborat și pentru albumul "Secrets" (1996), vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume și nominalizat pentru un premiu Grammy. Noul album va conține piese în duet și va fi lansat toamna aceasta, în septembrie.

Toni Braxton a câștigat de-a lungul carierei 6 premii Grammy, 7 American Music Awards și 9 Billboard Music Awards. Albumele sale s-au vândut în peste 66 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cu toate aceastea, problemele de sănătate din ultimii ani au determinat ca aceste reușite să treacă în plan secund. Toni Braxton suferă de Lupus, o boală gravă de piele, care o împiedică să susțină show-uri live de mare amploare. În același timp, artista se confruntă cu probleme financiare serioase, fiind în faliment și cu datorii de peste 50 de milioane de dolari. Ultimul album lansat de Toni Braxton este "Pulse", din 2010. Acesta a debutat pe locul 9 în topul Billboard, dar apoi a intrat pe o pantă descrescătoare, vânzările înregistrate fiind foarte mici.

Toni Braxton feat. Loon - "Hit The Freeway"

Comentează

Trending