Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

The Rolling Stones a concertat în premieră la Glastonbury 2013 - VIDEO

Trupa The Rolling Stones a cântat pentru prima dată la Glastonbury, cel mai mare festival de muzică din Marea Britanie. VIDEO a 2-a parte de concert.
The Rolling Stones au cântat în premieră la festivalul Glastonbury pe 29 iunie 2013

The Rolling Stones au cântat în premieră la festivalul Glastonbury pe 29 iunie 2013

Trupa The Rolling Stones a urcat pentru prima dată pe scena celui mai mare festival din Marea Britanie - Glastonbury 2013. Formația, care continuă anul acesta aniversarea a 50 de ani de carieră, a strâns poate cel mai mare public în fața principalei scene - Scena Piramidă. Evenimentul a fost extrem de important pentru englezi fiind un moment istoric în care 2 simboluri muzicale s-au unit și au creat un moment ce va rămâne în istorie. Formația a concertat peste 2 ore. Cea de-a 2-a parte a spectacolului a fost transmisă atât la televizor, cât și pe internet, iar la finalul articolului puteți urmări înregistrarea.

The Rolling Stones au cântat în premieră la festivalul Glastonbury pe 29 iunie 2013

The Rolling Stones au cântat în premieră la festivalul Glastonbury pe 29 iunie 2013 (Foto: www.facebook.com)

The Rolling Stones și-a făcut intrarea în scenă pe ritmuri tribale și a a deschis concertul cu piesa "Jumpin' Jack Flash". Mick Jagger a fost foarte comunicativ cu publicul și plin de umor. "Toți arăți minunat, după atâția ani în sfârșit ne-au chemat la festival", spune Jagger la un moment dat. Invitatul special a lipsit de la acest concert. S-a zvonit că pe scenă ar putea apărea Adele sau Florence Welch. Trupa a preferat să fie acompaniați doar de soliștii de backing vocal, care cântă alături de The Rolling Stones de foarte mulți ani. Recent, Keith Richards a declarat că nu vor să renunțe la cântat, iar dacă încă mai pot din punct de vedere fizic, atunci cu siguranță vor susține un turneu aniversar si la împlinirea a 60 de ani de carieră.

Din setlistul formației nu au lipsit piese precum "It's Only Rock 'N Roll (But I Like It)", "Paint It, Black", "Doom And Gloom" și "Wild Horses". Jagger a pregătit pentru cei prezenți la festival o piesă specială. Acesta a transformat melodia "Factory Girl" în "Glastonbury Girl"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

A doua parte a concertului a început cu "Miss You". Energia formației a fost incredibilă, iar Mick Jagger a cântat și a dansat în continuu. La cei 69 de ani, solistul este unul dintre cei mai buni oameni de divertisment, care știe cum să electrizeze publicul. Iar cei prezenți la Glastonbury au fost în extaz. În timpul piesei "Sympathy For The Devil" o pasăre meacanică s-a ridicat deasupra scenei și a început să dea din aripi și să împrăștie fum. Pentru bis, trupa a cântat "You Can't Always Get What You Want" și celebrul hit "(I Can't Get No) Satisfaction". Concertul s-a încheiat cu artificii și o plecăciune din partea membrilor The Rolling Stones. Peste 2,5 milioane de oameni au urmărit acasă la televizor, concertul din seara de 29 iunie.

Concert The Rolling Stones la Glastonbury 2013 (a 2-a parte)

Setlistul concertului The Rolling Stones la Glastonbury 2013

 1. Jumpin’ Jack Flash (single, 1968)
 2. It's Only Rock n Roll (But I Like It) (de pe It's Only Rock N Roll, 1973)
 3. Paint It Black (de pe Aftermath, 1966)
 4. Gimme Shelter (de pe Let It Bleed, 1969)
 5. Glastonbury Girl (versiune nouă a piesei Factory Girl 2013)
 6. Wild Horses (de pe Sticky Fingers, 1971)
 7. Doom and Gloom (de pe GRRR, 2012)
 8. Can’t You Hear Me Knocking (cu Mick Taylor) (de pe Sticky Fingers, 1971)
 9. Honky Tonk Women (single, 1969)
 10. You Got The Silver (Keith Richards la voce) (de pe Let It Bleed, 1969)
 11. Happy (Keith Richards la voce) (de pe Exile On Main Street, 1972)
 12. Miss You (de pe Some Girls, 1978)
 13. Midnight Rambler (cu Mick Taylor) (de pe Let It Bleed, 1969)
 14. 2000 Light Years From Home (de pe Their Satanic Majesties Request, 1967)
 15. Sympathy For The Devil (de pe Beggars Banquet, 1968)
 16. Start Me Up (de pe Tattoo You, 1981)
 17. Tumbling Dice (de pe Exile On Main Street, 1972)
 18. Brown Sugar (de pe Sticky Fingers, 1971)

Bis

 1. You Can’t Always Get What You Want (de pe Let It Bleed, 1969)
 2. (I Can’t Get No) Satisfaction (cu Mick Taylor) (de pe Out Of Our Heads, 1965)

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nine Inch Nails a lansat "Came Back Haunted" - VIDEOCLIP

Nine Inch Nails revine cu un nou clip intitulat "Came Back Haunted". Clipul este opera regizorului David Lynch (Twin Peaks,...

Închide