Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tarja Turunen a lansat un nou clip, "Victim Of Ritual" - VIDEOCLIP

Tarja Turunen a lansat primul videoclip de promovare al noului album intitulat "Colours In The Dark". Piesa aleasă poartă numele "Victim Of Ritual" iar melodia va fi disponibilă sub forma unui single în format vinil, digital download si CD.

Tarja Turunen

După apariția melodiei "Never Enough", ce a beneficiat de un lyric video, Tarja Turunen a lansat primul videoclip de promovare al noului album intitulat "Colours In The Dark". Piesa aleasă poartă numele "Victim Of Ritual" iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia va fi disponibilă sub forma unui single în format vinil, digital download si CD.

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

"Colours In The Dark" va apărea pe piața luna viitoare, pe 23 august, prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Cel de-al patrulea album solo al artistei este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne. Printre piesele incluse se numără "Neverlight", "500 Letters", "Lucid Dreamer", "Into The Sun", "Medusa", "Victim of Ritual", "Mystique Voyage", "Deliverance" și "Until Silence".

Despre acest produs, earMUSIC a declarat:

"Colours In The Dark" conține melodii care va surprinde ascultătorul însă îi oferă acestuia momente muzicale extraordinare și o atmosferă unică. Piesele sunt foarte heavy iar aranjamente muzicale va impresiona atât prin interpretare cât și prin compoziție".

După apariție, discul va fi promovat printr-o serie de concerte programate în Germania urmând ca în 2014 să beneficieze de un turneu mult mai amplu. Tarja Turunen a susținut pe 7 mai un concert la Sala Palatului din București și a anunțat în premieră că se va întoarce anul viitor pentru a susține un concert pe 16 octombrie în aceeași locație. Evenimentul va promova noul album iar, Tarja va fi însoțită de această dată de o trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului.

Tarja Turunen - "Victim Of Ritual"

Citește mai multe despre tarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Phillip Phillips, un altfel de "American Idol" - VIDEO

Phillip Phillips, câștigător al sezonului 11 "American Idol", a reușit să iasă din tiparele concursurilor de talente și să vândă...

Închide