Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tarja Turunen a lansat un nou clip, "Victim Of Ritual" - VIDEOCLIP

Tarja Turunen a lansat primul videoclip de promovare al noului album intitulat "Colours In The Dark". Piesa aleasă poartă numele "Victim Of Ritual" iar melodia va fi disponibilă sub forma unui single în format vinil, digital download si CD.

Publicat

pe

Tarja Turunen │ FOTO: www.facebook.com

După apariția melodiei "Never Enough", ce a beneficiat de un lyric video, Tarja Turunen a lansat primul videoclip de promovare al noului album intitulat "Colours In The Dark". Piesa aleasă poartă numele "Victim Of Ritual" iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia va fi disponibilă sub forma unui single în format vinil, digital download si CD.

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

Tarja Turunen si Mike Terrana in concert clasic la Sala Palatului pe 7 mai 2013

"Colours In The Dark" va apărea pe piața luna viitoare, pe 23 august, prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Cel de-al patrulea album solo al artistei este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne. Printre piesele incluse se numără "Neverlight", "500 Letters", "Lucid Dreamer", "Into The Sun", "Medusa", "Victim of Ritual", "Mystique Voyage", "Deliverance" și "Until Silence".

Despre acest produs, earMUSIC a declarat:

"Colours In The Dark" conține melodii care va surprinde ascultătorul însă îi oferă acestuia momente muzicale extraordinare și o atmosferă unică. Piesele sunt foarte heavy iar aranjamente muzicale va impresiona atât prin interpretare cât și prin compoziție".

După apariție, discul va fi promovat printr-o serie de concerte programate în Germania urmând ca în 2014 să beneficieze de un turneu mult mai amplu. Tarja Turunen a susținut pe 7 mai un concert la Sala Palatului din București și a anunțat în premieră că se va întoarce anul viitor pentru a susține un concert pe 16 octombrie în aceeași locație. Evenimentul va promova noul album iar, Tarja va fi însoțită de această dată de o trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului.

Tarja Turunen - "Victim Of Ritual"

PUBLICITATE
Comentează

Trending