Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Ștefan Bănică anunță primele concerte de Crăciun

Crăciunul alături de Ștefan Bănică a devenit o tradiție fără de care sărbătorile de iarnă nu ar mai fi la fel. Astfel, pentru al doisprezecelea an consecutiv, artistul anunță trei seri de poveste, concertele din iarna anului 2013 purtând titlul ultimului single lansat, "Alerg printre stele". Seria spectacolelor va debuta pe 13 decembrie, continuând pe 14 și 15.
Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

Crăciunul alături de Ștefan Bănică a devenit o tradiție fără de care sărbătorile de iarnă nu ar mai fi la fel. Astfel, pentru al doisprezecelea an consecutiv, artistul anunță trei seri de poveste, concertele din iarna anului 2013 purtând titlul ultimului single lansat, "Alerg printre stele". Seria spectacolelor va debuta pe 13 decembrie, continuând pe 14 și 15. Ca și în anii trecuți, concertele vor avea loc la Sala Palatului, cu începere de la 19:30, invitația adresată publicului promițând, ca de obicei, multă emoție, bucurie și energie.

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

De peste un deceniu, concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică reprezinta un mod tradițional de intrare în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Prin complexitatea producției, concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă un eveniment-reper pentru luna decembrie, o productie de neegalat în peisajul muzical românesc. Până în prezent artistul a susținut 48 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 240 000 de spectatori, adevărate recorduri pentru România atât ca număr de concerte susținute consecutiv, cât si ca număr de spectatori.

Pentru anul 2013 artistul pregătește, ca de obicei, un show impresionant: muzică live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitați-surpriză, dans și interpretări de excepție. Un eveniment unic ce nu trebuie ratat. Biletele pentru concertele "Alerg printre stele" se pot cumpăra deja de pe eventim.ro.

Până la concertele de pe 13, 14 și 15 decembrie vă invităm să citiți recenzia concertului susținut de Ștefan Bănică în prima seară din seria spectacolelor de anul trecut.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria completă de poze cu Ștefan Bănică de la concertul de Crăciun din 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James LaBrie (Dream Theater) a lansat "Back On The Ground" - LYRIC VIDEO

Solistul trupei Dream Theater, James LaBrie, va lansa cel de-al treilea album solo intitulat "Impermanent Resonance". Al doilea extras pe...

Închide