Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Snoop Lion și Rita Ora petrec în Thailanda în "Torn Apart" - VIDEOCLIP

În noul clip "Torn Apart" Snoop Lion și Rita Ora petrec o vacanță împreună în Thailanda, unde călăresc elefanți și dansează cu localnicii pe plajă - VIDEO

Publicat

pe

Secvență clip Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora
Secvență clip Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora

Snoop Lion și Rita Ora s-au întâlnit într-un bar și s-au îndrăgostit înnebunește unul de celălalt și pentru a celebra dragostea lor merg să-și petreaca vacanța în Thailanda. Acesta este scenariul noului videoclip lansat de Snoop Lion pentru piesa "Torn Apart", cântată în colaborare cu Rita Ora.

Secvență clip Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora

Secvență clip Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora

Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos este captivant întrucât prezintă foarte locurile exotice din Asia și numeroase puncte de atracție. Călătorii cu elefanți, spectacole de dans, reprezentații de luptă, temple cu Buddha și peisaje minunate, toate sunt incluse în jurnalul de vacanța a celor doi. În plus, efectele folosite pentru a imprima un aspect de film ajută la crearea unei povești interesante.

"Torn Apart" este extras de pe "Reincarnated" noul album al lui Snoop, lansat în aprilie anul acesta. Acesta este primul material lansat de artist sub titulatura de Snoop Lion și reprezintă îndepărtarea sa de hip hop și regăsirea sa în muzica reggae. Discul include colaborări cu artiști precum Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Mavado, Popcaan, Mr. Vegas și Collie Buddz.

Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora

 

"Torn Apart" vine după single-ul "Ashtrays and Heartbreaks", o colaborare cu Miley Cyrus ce se bucură de un videoclip filmat pe străziile sărace din Los Angeles. Albumul a fost produs de Major Lazer, Ariel Rechtshaid, 6Blocc, Dre Skull, Supa Dups și Diplo, care a fost producător executiv. În plus, "Reincarnated" face parte dintr-un proiect mai amplu, un documentar realizat de Snoop Lion în care prezintă călătoria sa de la Snoop Dogg la Snoop Lion. 

În ceea ce o privește pe Rita Ora, aceasta apare pe coperta noului număr al revistei GQ, ediția din Regatul Unit. Artista a pozat atât topless, cât și într-o rochie elegantă bej accesorizată cu niște pantofi de un albastru electrizant. În interviul oferit pentru GQ, Rita Ora vorbește despre țara sa natală Kosovo, despre viața amoroasă și despre partea mai puțin frumoasă a celebrității.

Rita Ora pentru revista GQ, august 2013

Rita Ora pentru revista GQ, august 2013 │ FOTO: www.gq.com

Comentează

Trending