Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Skizzo Skillz a lansat "Telombilo" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Skizzo Skillz , lansat pentru piesa "Telombilo". Single-ul este extras de pe albumul "SKEO", apărut pe piață în noiembrie 2012.
Skizzo Skillz -

Skizzo Skillz - "Telombilo" (secvență clip)

După piesa "Biniditat", ce a fost fredonată luni la rândul, Skizzo Skillz vine cu un single și un videoclip surprinzător, un cocktail "fresh si rece" pentru toți fanii artistului. Intitulată "Telombilo", melodia este extrasă de pe albumul "SKEO".

Skizzo Skillz - "Telombilo" (secvență clip)

Skizzo Skillz - "Telombilo" (secvență clip)

Skizzo Skillz a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "SKEO" din noiembrie 2012. Acesta a fost primul material discografic lansat de artist în colaborare cu Keo, cei doi lucrând împreună pentru cele 11 piese produse. Albumul a fost un real succes comercial, fiind premiat cu discul de platină la doar câteva săptămâni de la lansare. Prin noul single "Telombilo", Skizzo Skillz confirmă că nu e într-un șablon și că poate surprinde cu o nouă atitudine, cu mișcări de dans si cu o stare generală de "telombilo". Piesa este în ton cu sezonul estival, deci poate fi consumată fără moderație pe toată perioada verii.

Întrebat ce înseamnă titlul noului single, Skizzo a răspuns că "Telombilo este un fel de Hakuna Matata, a fi fără griji". Piesa a fost lucrată de Nikalai, Grasu XXL si Mitză, iar fanii pot descărca atât originalul cât și instrumentalul de pe YouTube.

Skizzo Skillz urcă în fiecare weekend pe scenă în cadrul turneului national MixMusic Evo alături de bunul său prieten KEO și de trupa lor pentru un SKEO Show live exploziv.

Skizzo Skillz - "Telombilo"

Citește mai multe despre Skizzo Skillz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B'ESTFEST 2013. Impresii din a treia zi de festival - FOTO

Impresii și poze din a treia zi de BESTFEST. Festivalul s-a încheiat pe 7 iulie cu Partizan, headlinerul zilei fiind...

Închide