Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Reguli acces, bilete și restricții pentru concertul Iron Maiden de la București

Celebrul turneul "Maiden England" al grupului Iron Maiden va fi prezentat pentru prima oară în România, pe 24 iulie 2013 în Piața Constituției. Organizatorii evenimentului au anunțat care sunt regulile de acces, bilete și restricțiile pentru concert.
Trupa Iron Maiden

Trupa Iron Maiden

Celebrul turneul "Maiden England" al grupului Iron Maiden va fi prezentat pentru prima oară în România, pe 24 iulie 2013 în Piața Constituției. În deschiderea concertului Iron Maiden vor concerta grupurile Voodoo Six și Anthrax. Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment, au oferit ultimele informații legate de vânzarea biletelor și accesul publicului la concert.

Iron Maiden va ateriza în România cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de către solistul grupului, Bruce Dickinson. În Piața Constituției trupa va fi așteptată pe o scenă de 18 m lungime, 15 adâncime și 1.8 m înălțime, pe care se va amplasa instalația de sunet și lumini, totul fiind construit într-un stil grandios. Pe lângă jocurile de lumini de mare efect, Iron Maiden va prezenta un decor impresionant format din cel puțin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, iar punctul de atracție va fi mascota grupului, Eddie the Head.

Bilete concert Iron Maiden

In ziua concertului publicul va putea cumpara bilete de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate In Piata Constitutiei și in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas. Eventim recomanda ca biletele sa fie cumparate din timp, pentru a evita cozile de la locatie. Acestea au următoarele prețuri:

  • Golden Circle - 255.60 lei
  • Silver Circle - 202.35 lei
  • Normal Circle - 170.40 lei

Acces public concert Iron Maiden

Accesul publicului se va face începând cu ora 16.30 de pe B.dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre B.dul Natiunilor Unite.

Interdicții concert Iron Maiden

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Restricții de circulație pentru concertul Iron Maiden

In data de 24 iulie 2013, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii Intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii Intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei. Restrictionarea este valabila In intervalul orar 12:00 - pana In data de 25 iulie 2013, orele 03.00, pe B-dul Libertatii, Intre B-dul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe B-dul Unirii, Intre B-dul I.C Bratianu si Piata Constitutiei Incepand cu data de 24 iulie, orele 00.00, pana la data de 25 iulie 2013, orele 03.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Iron Maiden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ska-P, Pete Tong și Modestep au strâns 18.000 de spectatori la Peninsula

Cea de a treia zi a Festivalului Peninsula a strâns 18.000 de petrecăreți prezenți la concerte precum Ska-P, Modestep sau...

Închide