Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Regina Spektor a lansat "You've Got Time" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black".

Publicat

pe

regina_spektor

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black". Seria este o producție  American Netflix și vine de la același creator al serialului "Weeds", Jenji Kohan.

Regina Spektor - "You've Got Time"

Regina Spektor - "You've Got Time" │ FOTO: www.facebook.com

"Orange Is the New Black" este produsă de  Lionsgate Television iar povestea va gravita în jurul personajului Piper Chapman, o femeie care este trimisă la închisoare pentru posesie de droguri. Sentința de 15 luni în spatele gratiilor este miezul acțiunii, de aici firul epic mergând pe dificultățile întâmpinate în închisoare. Serialul va avea premiera pe 11 iulie 2013 și va putea fi urmărit pe Netflix.

Soundtrack-ul pentru noua serie a fost compus de către Regina Spektor, care mărturisește că este încântată că i s-a propus să facă acest exercițiu de creație. Artista a menționat că inspirația pentru noul single "You've Got Time" a venit chiar de la producătorul serialului "Orange Is The New Black", Jenji Kohan.

"Când m-am întâlnit cu Jenji în New York a descris o imagine atât de vividă a serialului încât au început să îmi vină idei imediat. Jenji are un stil aparte de a insera mult umor în munca sa, așa încât m-a prins povestea încă de dinainte de a vedea primele episoade. E o serie unică și sunt foarte fericită că m-a invitat să contribui și eu la acest proiect", povestește Regina Spektor.

Regina Spektor - "You've Got Time"

Ultimul album Regina Spektor a fost lansat în 2012. Intitulat "What We Saw from the Cheap Seats", materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Trending