Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Regina Spektor a lansat "You've Got Time" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black".

Publicat

pe

regina_spektor

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black". Seria este o producție  American Netflix și vine de la același creator al serialului "Weeds", Jenji Kohan.

Regina Spektor - "You've Got Time"

Regina Spektor - "You've Got Time" │ FOTO: www.facebook.com

"Orange Is the New Black" este produsă de  Lionsgate Television iar povestea va gravita în jurul personajului Piper Chapman, o femeie care este trimisă la închisoare pentru posesie de droguri. Sentința de 15 luni în spatele gratiilor este miezul acțiunii, de aici firul epic mergând pe dificultățile întâmpinate în închisoare. Serialul va avea premiera pe 11 iulie 2013 și va putea fi urmărit pe Netflix.

Soundtrack-ul pentru noua serie a fost compus de către Regina Spektor, care mărturisește că este încântată că i s-a propus să facă acest exercițiu de creație. Artista a menționat că inspirația pentru noul single "You've Got Time" a venit chiar de la producătorul serialului "Orange Is The New Black", Jenji Kohan.

"Când m-am întâlnit cu Jenji în New York a descris o imagine atât de vividă a serialului încât au început să îmi vină idei imediat. Jenji are un stil aparte de a insera mult umor în munca sa, așa încât m-a prins povestea încă de dinainte de a vedea primele episoade. E o serie unică și sunt foarte fericită că m-a invitat să contribui și eu la acest proiect", povestește Regina Spektor.

Regina Spektor - "You've Got Time"

Ultimul album Regina Spektor a fost lansat în 2012. Intitulat "What We Saw from the Cheap Seats", materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Regina Spektor anunță albumul "Home, before and after" și lansează piesa "Becoming All Alone"

Regina Spektor a înregistrat un nou material de studio, intitulat "Home, before and after". LP-ul va fi lansat anul acesta, piesa "Becoming All Alone" oferindu-ne o primă impresie asupra direcției muzicale.

Publicat

pe

Regina Spektor - "Home, before and after" (copertă album)
Regina Spektor - "Home, before and after" (copertă album) │ FOTO: Regina Spektor reginaspektor.com

După 6 ani de la apariția ultimului ei material, Regina Spektor a revenit cu un nou LP, "Home, before and after". Întregul disc a fost înregistrat în New York, fiind coprodus de John Congleton, câștigător al unui premiu Grammy. Potrivit comunicatului de presă ce-i anunță lansarea, noul material este "un album reprezentativ pentru New York".

Artista și-a anunțat revenirea și în online, publicând pe canalele sale de social media un mesaj prin care detalia starea sa de spirit și dezvăluia tracklist-ul albumului.

"Ce nebună a fost lumea. Și încă este. Sunt atât de bucuroasă că ESTE...pentru că, știindu-ne pe noi, oamenii, asta nu e niciodată o certitudine...Sunt plină de recunoștință și iubire față de lume, în aceste zile. Bucuroasă, pur și simplu, că sunt aici.

Și...am înregistrat un nou album!

Se numește "Home, before and after" și astea sunt piesele pe care le veți putea asculta pe 24 iunie:

  1. Becoming All Alone
  2. Up the Mountain
  3. One Man’s Prayer
  4. Raindrops
  5. SugarMan
  6. What Might Have Been
  7. Spacetime Fairytale
  8. Coin
  9. Loveology
  10. Through a Door"

"Home, before and after" va fi lansat, așadar, pe 24 iunie. Alături de acest anunț, Regina Spektor a împărtășit publicului și o primă piesă de pe album, "Becoming All Alone". Melodia vine acompaniată de un video cu versuri creat de Black Balloon Media.

Lyric Video: Regina Spektor - "Becoming All Alone"

În urmă cu 3 ani, Regina Spektor lansa "Remember Us To Life", cel de-al 7-lea material de studio. LP-ul a inclus single-uri ca "Small Bill$" și "Bleeding Heart".

Anterior acestui disc, Regina Spektor lansa albumul "What We Saw from the Cheap Seats" (2012). Materialul includea atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Citește în continuare

Trending