Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Queensryche a lansat un nou clip, "Fallout" - VIDEOCLIP

Queensryche a lansat primul videoclip oficial cu solistul Todd La Torre (ex-Crimson Glory). Acesta poartă numele "Fallout" si prezintă imagini live înregistrate în timpul concertelor. Queensryche va concerta la București pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle.
Queensryche 2012

Queensryche 2012

La aproape două săptămâni de la apariția noului albumul, Queensryche a lansat primul videoclip oficial cu solistul Todd La Torre (ex-Crimson Glory). Acesta poartă numele "Fallout" si prezintă imagini live înregistrate în timpul concertelor. Discul, "self-titled", a fost lansat pe pe 24 iunie 2013 prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Pentru promovarea albmului Queensryche va pleca într-un turneu european de promovare, turneu care va ajunge și la București pe 20 octombrie în Turbohalle. Evenimentul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Magazin (producător Nelu Brîndușan).

Queensryche

Queensryche

Despre album "Queensryche", bateristul Scott Rockenfield a declarat:

"Acest lucru este spus de prea multe trupe însă credem că am înregistrat unul dintre cele mai bune albume lansate de noi. Efortul depus pentru acest disc a fost imens și ne face să fim foarte mândri de ce am realizat. Să lucrăm cu Jimbo a fost o plăcere iar Todd a revitalizat trupa care a ajuns la un punct în care nu eram sigur de reușită. Trebuie sa aveți puțină răbdare și abia așteptăm să ascultați albumul. Queensryche nu ar fi azi aici fără sprijinul vostru necondiționat."

Acesta este al doilea album din acest an lansat sub titulatura Queensryche, primul poartă numele "Frequency Unknown" și a ieșit pe piață în acestă luna înregistrat de fostul solist Geoff Tate. Acesta cânta alături de noii colegi – Kelly Gray, Rudy Sarzo, Randy Gane, Robert Sarzo și Simon Wright. Ultimul album Queensryche alături de Geoff Tate, intitulat "Dedicated to Chaos", a fost lansat în iunie 2011 iar un an mai târziu acesta a părăsit formația.

Bilete concert Queensryche

 • 89 lei - Pret promoțional - primele 100 de bucăți
 • 98 lei - Cat I - următoarele bilete achiziționate până la data de 30 septembrie 2013
 • 115 lei - Cat II - biletele achiziționate în perioada 01-19 octombrie 2013
 • 125 lei - Cat III - preț valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
 • 250 lei - VIP ( 20bucati ) - include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Queensryche - "Fallout"

Tracklist "Queensryche":

Queensryche

 1. X2 (instrumental)
 2. Where Dreams Go To Die
 3. Spore
 4. In This Light
 5. Redemption
 6. Vindication
 7. Midnight Lullaby
 8. A World Without
 9. Don’t Look Back
 10. Fallout
 11. Open Road

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul "Queensryche", care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, "The Warning". În 1988 a apărut pe piață "Operation: Mindcrime", un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Citește mai multe despre QueensrycheTodd La Torre
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden aduce Maiden England în Piața Constituției - DETALII NOI

Turneul IRON MAIDEN - Maiden England va fi prezentat pentru prima oară în România pe 24 iulie. Află noi detalii...

Închide