Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Programul complet Rock the City 2013. Vezi cine cântă în prima zi

Vezi lineup-ul complet al ediției din acest an a festivalului Rock The City. Enslaved și Heaven Shall Burn, headlineri în prima zi. Plus concert Rezident EX!

Concert Rezident EX in True Club pe 1 mai 2013

Rock The City 2013 va avea loc în zilele de 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din Capitală. Organizatorii au anunțat noi nume pe afișul festivalului: Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon și Heaven Shall Burn. Totodată, recitalul trupei norvegiene Enslaved a fost mutat sâmbătă, fiind prelungit. Trupa  Spineshank și-a anulat turneul și va lipsi.

Concert Rezident EX in True Club pe 1 mai 2013

Concert Rezident EX

Enslaved și Heaven Shall Burn, headlineri în prima zi a festivalului Rock The City

Rock The City va începe sâmbătă, 27 iulie, cu trupa românească Goodbye to Gravity, o formație cu experiență îndelungată pe scenele din țară și din străinătate (a concertat recent la B'Estfest 2013). Seara va continua cu Boon, trupă austriacă de metal și hardrock punk, ce a fost prezentă și la ediția din 2011 a festivalului.

Supergrupul Rezident Ex va saluta din nou rockerii bucureșteni. Ovidiu Ioncu Kempes, Tavi Iepan, Christian Podratzky, Adi Popescu, Florin Cvasa și neamțul Matthias Lange vor cânta în jurul orei 19. Tot în prima zi, pe scenă vor urca norvegienii de la Enslaved, trupă care la cererea iubitorilor de progressive black metal a devenit co-headliner al serii și astfel va putea oferi un recital mai lung. Mulți fani se vor bucura de această mutare, având un motiv în plus să cumpere un abonament la festival.

Prima zi a festivalului Rock The City 2013 se va încheia cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, prezentă și la ediția de anul trecut, foarte apreciată de publicul român.

Heaven Shall Burn la Rock The City 2012

Heaven Shall Burn la Rock The City 2012

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria foto Heaven Shall Burn la Rock The City

A doua zi a festivalului dominată de metal, punct de topire - Rammstein

A doua zi a festivalului Rock The City 2013 va debuta cu Psychogod, o trupă românească cu un sound metal agresiv, dar în același timp modern, ce îmbină stiluri ca hardcore, death și black metal sau industrial. Urmează apoi White Walls, o trupă de progressive metal din Constanța, care și-a construit o reputație deosebită în urma LP-ului de debut "Mad Man Circus", dar și a prestațiilor live de excepție. Vezi poze de la cel mai nou concert White Walls.

Seara va continua cu Trivium, formație de heavy metal din Orlando, Florida (SUA), nu demult câștigătoare a premiului Best Live Band oferit de prestigioasa revistă Metal Hammer. Urmează Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, prezentă în premieră la București. După galezi, va fi rândul headlinerilor festivalului, Rammstein, să urce pe scenă pentru a prezenta un show incendiar din toate punctele de vedere.

Line-up-ul complet al ediției din acest an a festivalului Rock The City se prezintă astfel:

[tab:Sâmbătă, 27 iulie]

  • Heaven Shall Burn
  • Enslaved
  • Rezident Ex
  • Boon
  • Goodbye to Gravity

[tab:Duminică, 28 iulie]

  • Rammstein
  • Bullet for My Valentine
  • Trivium
  • White Walls
  • Psychogod

[tab:END]

Organizatorii anunță cu regret faptul că trupa americană Spineshank a fost nevoită să își anuleze întreg turneul european și nu va putea cânta la această ediție a festivalului. Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment. Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin eventim.ro. Abonează-te la newsletterul InfoMusic și poți câștiga un abonament.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EnslavedRezident EX
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dorian Popa (Lala Band) a lansat "Cât trei" - AUDIO

Dorian Popa (Lala Band) a lansat recent primul său single din cariera solo, "Cât trei", o piesă dinamică, de vară,...

Închide