Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Povestea celor 10 ani de Electric Brother luni, la Guerrilive

Luni, 22 iulie, este rândul lui Electric Brother să cânte și să povestească la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Emisiunea va respecta programul edițiilor anterioare, respectiv de la 6 la 7 seara.

Publicat

pe

Luni, 22 iulie, este rândul lui Electric Brother să cânte și să povestească la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Emisiunea va respecta programul edițiilor anterioare, respectiv de la  6 la 7 seara.

poster-electric-brother-guerrilive

Electric Brother este un nume sub care Cristian Ștefănescu scoate muzica așa cum o simte: ușor electronică, mai mult acustică sau electrică, în ultima vreme, cu instrumente neobișnuite, voci și înregistrări de prin lume, de prin natură și orice altceva îi trece prin cap.

"De ce prefer pseudonimul artistic în locul numelui meu? Pentru că este mai ușor de urmărit, e mai amuzant, are o poveste", spune, pentru Guerrilive, Electric Brother.

A vrut dintotdeauna să cânte la chitară, iar primele piese au fost compuse prin 1993. Electric Brother compune muzică și pentru filme. Povestea celor 10 ani de Electric Brother, luni, 22 iulie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, emisiune ce are loc în fiecare luni seara în stabilimentul Energiea este transmisă începand cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, și VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului. Emisiunea poate fi ascultată în reluare, în fiecare duminică, de la aceeași oră.

Accesul la concerte se face doar pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii si de pe pagina Experimentalist.
Până acum, pe la Guerrilive-ul din Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizzarres, OCS, Butterflies in my stomach, Nightlosers & Coma.

Electric Brother feat. Lizzy Parks - "Tomorrow"

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending