Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink a lansat "True Love" feat. Lily Allen (Cooper) - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Pink feat. Lily Allen. Single-ul este cel de-al patrulea extras de pe albumul "The Truth About Love".

Publicat

pe

Pink - "True Love"

"Nimic nu îmi poate frânge inima ca dragoste adevărată", spune Pink în versurile piesei "True Love". Single-ul este cel de-al patrulea extras de pe albumul "The Truth About Love", ce a debutat pe prima poziție în topul Billboard. Pentru această piesă Pink a colaborat cu Lily Allen, al cărei nume deși s-a schimbat după căsătorie în Lily Cooper, rămâne prezent în media în forma inițială în care publicul a ajuns să o cunoască. Videoclipul melodiei este dinamic și plin de culoare, personalitatea energică a artistei putând fi observată în diverse ipostaze: în concert, la cabina de machiaj sau pe bicicletă, alături de soțul său, Carey Hart, și fiica sa de 2 ani, Willow.

Pink - "True Love" (secvență clip)

Pink - "True Love" (secvență clip)

Single-ul "True Love" pare a fi dedicat soțului său, Carey Hart, versurile vorbind despre contradicțiile emoționale ce intervin în cadrul unei relații. Deși Pink nu a putut să-și dedice foarte mult timp pentru filmări, artista fiind în plin turneu mondial, secvențele rezultate transmit o energia contagioasă, similară celei din single-ul "Get The Party Started". Dacă atunci versurile erau despre petreceri cu prietenii, acum Pink mărturisește că a găsit iubirea adevărată, în clip fiind ipostaziat portretul familiei fericite. Maturizarea însă nu aduce nicio schimbare în temperamentul specific Pink, chiar și în postura de mămică artista scoțând la iveală latura sa neîmblânzită. În clip apare și Lily Allen (Cooper), intervanția sa fiind însă foarte scurtă.

"True Love" a fost compusă de Pink în colaborare cu Lily Allen (Cooper) și Greg Kurstin. Piesa a ajuns pe locul 33 în topurile din Ungaria și pe poziția 19 în topurile olandeze. În Statele Unite single-ul a fost lansat oficial pe data de 30 iunie.

Pink - "True Love" feat. Lily Allen (Cooper)

Pink apare în cea mai recentă comedie realizată la Hollywood intitulată "Thanks for Sharing". Artista joacă alături de Gwyneth PaltrowMark RuffaloTim Robbins într-o peliculă ce tratează un subiect tabu, dependența de sex. Filmul va avea premiera în Statele Unite în septembrie, rămâne de văzut când va ajunge și în cinematografele din România. Pentru mai multe detalii puteți citi un articol anterior.

Trending