Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Philip Anselmo a lansat primul clip solo, "Bedridden" - VIDEOCLIP

Solistul Philip Anselmo (ex-Pantera și Down) va lansa pe 16 iulie 2013 primul album solo intitulat "Walk Through Exits Only". Primul videoclip de promovare poartă numele "Bedridden".

Phil Anselmo

Cunoscut pentru activitatea sa alături de trupele Pantera și Down, Philip Anselmo va lansa în sfârșit primul album solo din carieră. Acesta poartă numele "Walk Through Exits Only" și va ajunge pe rafturile magazinelor de specialitate pe 16 iulie prin intermediul propriei case de discuri Housecore Records (MRI/Megaforce) sub distribuție Season of Mist. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Bedridden" și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Phil Anselmo

Phil Anselmo

"Walk Through Exits Only" a fost înregistrat în studioul Nosferatu's Lair, improvizat chiar în casa lui Anselmo, alături de trupa Illegals, compusă din Marzi Montazeri (ex-Superjoint Ritual) - chitară, basistul Bennett Bartley și bateristul Jose Manuel "Blue" Gonzales (Warbeast). Albumul este produs de Anselmo (ex-Pantera, Down, Arson Anthem, Superjoint Ritual, Necrophagia, Southern Isolation) în colaborare cu Michael Thomson și este disponibil în format standard CD, vinil și digital download.

Philip Anselmo - "Bedridden"

Tracklist "Walk Through Exits Only":

  • Music Media Is My Whore
  • Battalion Of Zero
  • Betrayed
  • Usurper Bastard's Rant
  • Walk Through Exits Only
  • Bedroom Destroyer
  • Bedridden
  • Irrelevant Walls And Computer Screens

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Korn poartă numele "The Paradigm Shift"

Korn va lansa pe 1 octombrie cel de-al 11-lea album intitulat "The Paradigm Shift". Este primul disc, după o pauză...

Închide