Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

One a lansat primul clip din carieră, "Un nou început" - VIDEOCLIP

Urmărește primul videoclip al trupei One, realizat pentru piesa "Un nou început". Clipul îi are în prim plan pe Criss și Vlad (La-La Band).

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput (foto: Paul Diaconu)

Trupa ONE a lansat primul videoclip din carieră, pentru single-ul "Un nou început". Filmările materialului au durat trei zile și au avut loc la mare și în studiourile MediaPro din Buftea. Regia este semnată de Alex Fotea. Noul videoclip îi are în prim plan pe Criss și Vlad (La-La Band).

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput

ONE - Criss si Vlad - imagini de la filmarea clipului Un nou inceput (Foto: Paul Diaconu)

"Au fost trei zile foarte grele. Prima zi am filmat la mare, pe plajă și putem spune că Dumnezeu a ținut cu noi, pentru că vremea a fost superbă. Iubirea a fost în aer și sperăm să o simțiți și voi când veți vedea videoclipul, care are și o poveste foarte frumoasă", au spus Criss și Vlad, membrii trupei ONE.

De machiajul celor doi s-a ocupat Corina Hera, responsabil cu coafurile a fost Adrian Perjovschi, iar costumele au fost asigurate de Radu Mada. Trupa formată de  Criss și Vlad - ONE celebrează dragostea în fiecare clipă, motiv pentru care repertoriul este format din melodii pline de iubire și pasiune. ONE  se adresează îndrăgostiților de toate vârstele, iar “Un nou început” nu face excepție de la regulă.

"Un nou început a fost compusă de John Puzzle, aka Ionuț Radu și Alex Kotoy ", a spus Criss. "Clipul spune povestea unor tineri care s-au despărțit la un moment dat, apoi se regăsesc și se împacă", a completat Vlad, care abia așteaptă să se plimbe pe malul Mării Egee alături de iubita lui, în vacanța în care vor pleca în curând.

One - "Un nou început"

Citește mai multe despre Criss & Vlad (Trupa ONE)Lala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și regulament Ghost Gathering Festival 2013

Festivalul Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits se va desfăşura vineri 12 şi sâmbătă 13 iulie în...

Închide