Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

OCS a lansat clipul "Ridică-te și mergi în mâini" - VIDEOCLIP

Videoclipul "Ridică-te și mergi în mâini" este co-regizat de solistul Dan Amariei. Noul single este un manifest pentru libertate, egalitate și creativitate.
Secvență clip OCS -

Secvență clip OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

OCS a lansat mult așteptatul clip pentru single-ul "Ridică-te și mergi în mâini", pe care îl puteți vedea mai jos. Nu merge nimeni în mâini la propriu, în schimb personajul principal renunță la mașina sa pentru un skateboard. Tănârul îmbrăcat office se pregătește să meargă la serviciu, însă piesa trupei Omul cu șobolani îl trezește din amorțeală. Dorința de libertate reapare, astfel că se abate de la drumul său și ajunge să se plimbe prin Capitală. Sunt tot patru roți, dar unele de dimensiuni mai mici. Din clip nu lipsesc nici membrii trupei care cântă înconjurați de neoane.

După videoclipul "Caută", lui Dan Amariei i s-a deschis apetitul pentru regie, astfel că s-a implicat și de această dată în realizarea materialului alături de Dragoș Ometiță. În plus, OCS revine pe micul ecran, "Ridică-te și mergi în mâini" urmând să ruleze și pe MTV România începând de săptămâna viitoare.

Cel de-al treilea extras de pe viitorul album "Marea Căutare" rămâne ca sound în zona post-grunge, gen ce definește cel mai bine noul material, după cum ne-a precizat chiar Dan Amariei. Producția discului a intrat pe ultima sută de metri și va fi lansat cel mai probabil în luna octombrie. Între timp, OCS va concerta în provincie. La București, fanii s-au înghesuit să vadă trupa cu prilejul B'ESTFEST 2013, în cortul Jagermeister, de unde nu a lipsit nici InfoMusic. VEZI GALERIA FOTO

OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KD-kPXcgVps&w=600]

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele noutăți despre festivalul Rock The City 2013

Pe 27 și 28 iulie în Complexul Romexpo din București se va desfășura o nouă ediție a festivalului Rock The...

Închide