Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OCS a lansat clipul "Ridică-te și mergi în mâini" - VIDEOCLIP

Videoclipul "Ridică-te și mergi în mâini" este co-regizat de solistul Dan Amariei. Noul single este un manifest pentru libertate, egalitate și creativitate.

Publicat

pe

Secvență clip OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"
Secvență clip OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

OCS a lansat mult așteptatul clip pentru single-ul "Ridică-te și mergi în mâini", pe care îl puteți vedea mai jos. Nu merge nimeni în mâini la propriu, în schimb personajul principal renunță la mașina sa pentru un skateboard. Tănârul îmbrăcat office se pregătește să meargă la serviciu, însă piesa trupei Omul cu șobolani îl trezește din amorțeală. Dorința de libertate reapare, astfel că se abate de la drumul său și ajunge să se plimbe prin Capitală. Sunt tot patru roți, dar unele de dimensiuni mai mici. Din clip nu lipsesc nici membrii trupei care cântă înconjurați de neoane.

După videoclipul "Caută", lui Dan Amariei i s-a deschis apetitul pentru regie, astfel că s-a implicat și de această dată în realizarea materialului alături de Dragoș Ometiță. În plus, OCS revine pe micul ecran, "Ridică-te și mergi în mâini" urmând să ruleze și pe MTV România începând de săptămâna viitoare.

Cel de-al treilea extras de pe viitorul album "Marea Căutare" rămâne ca sound în zona post-grunge, gen ce definește cel mai bine noul material, după cum ne-a precizat chiar Dan Amariei. Producția discului a intrat pe ultima sută de metri și va fi lansat cel mai probabil în luna octombrie. Între timp, OCS va concerta în provincie. La București, fanii s-au înghesuit să vadă trupa cu prilejul B'ESTFEST 2013, în cortul Jagermeister, de unde nu a lipsit nici InfoMusic. VEZI GALERIA FOTO

OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KD-kPXcgVps]

Trending