Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

O nouă categorie de bilete pentru Rockstadt Extreme Fest, VIP Backstage

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest pun la dispoziția celor interesați biletele VIP Backstage care oferă acces în culise, întâlnire cu artiștii preferați, autografe, poze cu artiștii și un abonament gratuit pentru ediția din 2014 a festivalului.

Prima ediție a festivalului Rockstadt Extreme Fest 2013 va avea loc în perioada 29 – 31 august în Râșnov, județul Brașov. Pentru cei interesați organizatorii pun la dispoziție biletele VIP Backstage care oferă acces în culise, întâlnire cu artiștii preferați, autografe, poze cu artiștii și un abonament gratuit pentru ediția din 2014 a festivalului. Prețul unui bilet este de 150 lei iar numărul acestora este limitat.

Rockstadt Extreme Fest 2013

Rockstadt Extreme Fest 2013

Rockstadt Extreme Fest se va desfăşura la baza olimpică din Râşnov, staţiune turistică din centru României, deservită de numeroase căi de acces. Localitatea Râşnov este un vechi orăşel de inspiraţie germană, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu, şi 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Braşov, oraşul Râşnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz). Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive. Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja în vânzare. Categoriile de preţ sunt cele de mai jos:

Perioada 01.04. - 17.08.2013:

  • Abonamente - 70 lei
  • Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 şi la locaţie, pe durata festivalului:

  • Abonamente - 100 lei
  • Bilete per zi - 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt lansează în octombrie albumul "Moon Landing" - TRAILER

Aselenizarea va căpăta în curând o nouă semnificație, cel puțin pentru fanii James Blunt. Artistul britanic va lansa în octombrie...

Închide