Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă noul single OCS - "Ridică-te și mergi în mâini" - AUDIO

OCS a lansat un nou single mai agresiv, "Ridică-te și mergi în mâini". Acesta va avea și un videoclip co-regizat de Dan Amariei. Ascultă piesa pe InfoMusic.
OCS

OCS

"Marea căutarea" în care a pornit trupa Omul cu șobolani dă naștere unui nou single, "Ridică-te și mergi în mâini". La prima ascultare pare aproape imposibil de realizat, dar după ce asculți mai atent piesa de la un capăt la altul descoperi că propunerea celor din OCS nu este ceva utopic. Single-ul, pe care îl puteți asculta mai jos, va beneficia și de un videoclip programat să apară la începutul săptămânii viitoare.

Din timpul filmărilor pentru clipul noului single OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

Din timpul filmărilor pentru clipul noului single OCS - "Ridică-te și mergi în mâini" (Foto: www.facebook.com)

Inițial, membrii formației erau hotărâți să promoveze ca al treilea single o altă piesă, însă "Ridică-te și mergi în mâini" le-a plăcut mai mult. Astfel, melodia a avut parte de o premieră acustică la Guerrillive și pe radio la Guerrilla Logout. Toți cei din trupă și-au adus contribuția la partea instrumentală, iar versurile sunt semnate, ca de obicei, de solistul Dan Amariei. Sound-ul piesei este mai dur și se păstrează în zona post-grunge, care definește noul album OCS, după cum ne-a mărturisit chiar Amariei.

Pentru videoclipul "Ridică-te și mergi în mâini", Dan Amariei a făcut din nou echipă cu vechiul prieten Dragoș Ometiță. Cei doi au mai colaborat la clipul "Caută" și după cum ne spunea Amariei în interviul de la lansare: "Chiar e amuzant să spui colegilor să facă diferite giumbușlucuri". Ce i-a pus să facă de data aceasta vom afla la începutul săptămânii viitoare.

În ceea ce privește noul album, așteptat cu nerăbdare de fani, "Marea căutare" este aproape gata. OCS mai lucrează la ultimele finisaje și vrea să-l lanseze în octombrie. În plus, grupul pune deja x-urile pe harta României, pregătindu-se pentru un turneu de promovare în perioada octombrie-decembrie.

OCS - "Ridică-te și mergi în mâini"

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la The Mission presents Loco Dice ce are loc pe 6 iulie...

Închide