Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nightlosers aduc blues-ul ardelenesc la Guerrilive

Luni, 8 iulie, este rândul trupei Nightlosers să cânte și să povestească la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizzarres, OCS și Butterflies in my stomach.

Publicat

pe

Luni, 8 iulie, este rândul trupei Nightlosers să cânte și să povestească la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul acustic va începe, ca de obicei, de la 6 seara. Până acum, pe la Guerrilive-ul Radio Guerrilla de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizzarres, OCS și Butterflies in my stomach.

poster_guerrilive__Nightlosers

Nightlosers este o trupă inființată în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. Au devenit cunoscuți publicului român în anii 90 datorită pieselor "Bețivan Ratat" și videoclipului piesei "Dragostea-i ca și o râie (Zavaidoc)", piesă ce a refuzat luni întregi să coboare de pe primul loc, în urma voturilor publicului din cadrul unei emisiuni de muzică de pe un post TV.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, emisiunea ce are loc în fiecare luni seara în stabilimentul Energiea, este transmisă, începând cu ora 18, Live On Air, la Radio Guerrilla, și Video Live pe pagina de Facebook a radioului. Emisiunea poate fi ascultată în reluare, în fiecare duminică, de la aceeași oră.

Accesul la concerte se face doar pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de Facebook a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Nightlosers - "Dragostea-i ca şi o râie"

Trending