Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Morena & Tom Boxer feat. Sirreal - "Summertime" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip lansat de Morena & Tom Boxer pentru piesa "Summertime" feat. Sirreal. Filmat în lanuri de grâu, clipul prezintă un grup de tineri hippie.
Morena & Tom Boxer feat. Sirreal -

Morena & Tom Boxer feat. Sirreal - "Summertime"

Tom Boxer nu mai cântă despre o frumoasă "Morena" cu Antonia. În schimb și-a luat alături o cântăreață cu numele de scenă Morena. Cei doi au colaborat cu Sirreal și au realizat pentru vară piesa "Summertime". Single-ul se bucură de un videoclip foarte hippie, filmat în lanuri de grâu. Un grup de tineri se bucură de vară în mijlocul naturii fiind liberi să se distreze, să cânte, să danseze și să iubească.

Morena & Tom Boxer feat. Sirreal - "Summertime"

Morena & Tom Boxer feat. Sirreal - "Summertime" (Foto: www.facebook.com)

Single-ul este compus de Tom Boxer împreună cu Sirreal, care a realizat pasajele de rap pe care le interpretează în piesă. Melodia are ca destinație nopțile toride de vară, petrecerile pe malul mării și distracție fără limite. Publicul îl cunoaște pe Sirreal prin hitul "Freestyler". Pentru el hip-hop-ul este mai mult decât un stil muzical, este un stil de viață. Tom Boxer și-a dorit de ceva timp să lucreze cu Sirreal și lucrurile în sfârșit s-au materializat.

"De foarte mult timp aveam în plan, şi eu şi Sirreal, o colaborare, dar de abia acum am reuşit să ne eliberăm programul şi dăm drumul la treabă. Piesa a fost înregistrată în Brighton, pentru că, mai în glumă, mai în serios, acolo am reuşit să ne întâlnim", a povestit Tom Boxer.

"Summertime" are sound-ul specific compozitorului, care a încercat să realizeze cun ritm fresh, potrivit pentru vară și în special pentru cluburile de pe litoralul românesc. Cu toate că videoclipul este unul foarte potrivit pentru sezonul estival, asocierea dintre cultura hippie și muzica de club nu este cea mai reușită. Mișcarea hippie, care s-a dezvoltat în Statele Unite în mijlocul anilor '60, este strâns legată de alte genuri muzicale precum rock-ul și folk-ul. Elementele hippie și ritmurile de clubbing sunt ca două piese de puzzle care nu se potrivesc.

Morena & Tom Boxer feat. Sirreal - "Summertime"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ciara și Nicki Minaj în "I'm Out" - VIDEOCLIP

Ciara și Nicki Minaj au lansat noul clip "I'm Out". Piesa este dedicată femeilor și reprezintă o demonstrație de putere...

Închide