Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Morcheeba a lansat un nou single, "Gimme Your Love" - LYRIC VIDEO

Morcheeba a dezvăluit primul single de pe cel de-al optulea album. Piesa se numește "Gimme Your Love" și este extrasă de pe materialul "Head Up High", ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida casei de discuri PIAS Recordings.
Morcheeba

Morcheeba

Morcheeba a dezvăluit primul single de pe cel de-al optulea album. Piesa se numește "Gimme Your Love" și este extrasă de pe materialul "Head Up High", ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida casei de discuri PIAS Recordings. Noul single poate fi descărcat de pe iTunes la prețul de 0.99 dolari.

Morcheeba

Morcheeba (Foto: www.facebook.com)

Noul album, "Head Up High", conține 13 piese și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 11.99 dolari. Materialul va fi promovat în perioada următoarea printr-un turneu european ce va include peste 20 de concerte, datele anunțate până acum confirmând prezența trupei în Germania, Olanda, Franța, Elveția, Marea Britanie.

Tracklist Head Up High"

 1. Gimme Your Love
 2. Face of Danger
 3. Call it Love
 4. Under the Ice
 5. I'll Fall Apart
 6. Make Believer
 7. Release Me Now
 8. To Be
 9. Hypnotized
 10. To the Grave
 11. Do You Good
 12. Finally Found You
 13. Whirlwind

Britanicii de la Morcheeba sunt renumiți pentru mix-ul de influențe rock, trip hop, R&B, blues și pop. Formată în 1995, trupa s-a afirmat în componența Skye Edwards (vocalistă), Paul Godfrey (DJ) și Ross Godfrey (chitară și clape). Primele patru albume lansate, "Who Can You Trust?" (1996), "Big Calm" (1998), "Fragments of Freedom" (2000) şi "Charango" (2002) au fost premiate cu Discul de Argint, Discul de Aur şi Discul de Platină în Marea Britanie, Canada şi Franţa. După o perioadă în care Skye și frații Godfrey au ales cariere separate, cei trei s-au reunit în 2010, lansând cel mai de succes album al trupei, "Blood Like Lemonade", ce concentrează downtempo trip-hop grooves cu sunete de pian, chitară, muzicuţe şi inconfundabila voce a lui Skye.

Morcheeba a concertat anul acesta la prima ediție a Electric Castle Festival din Cluj-Napoca, primul festival din țară care a mutat muzica live și electronică din cluburi pe scenele din aer liber ale unui castel.

Morcheeba - "Gimme Your Love" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Morcheeba
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă categorie de bilete pentru Rockstadt Extreme Fest, VIP Backstage

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest pun la dispoziția celor interesați biletele VIP Backstage care oferă acces în culise, întâlnire cu...

Închide