Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Morcheeba a lansat un nou single, "Gimme Your Love" - LYRIC VIDEO

Morcheeba a dezvăluit primul single de pe cel de-al optulea album. Piesa se numește "Gimme Your Love" și este extrasă de pe materialul "Head Up High", ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida casei de discuri PIAS Recordings.

Publicat

pe

Morcheeba
Morcheeba │ FOTO: www.facebook.com

Morcheeba a dezvăluit primul single de pe cel de-al optulea album. Piesa se numește "Gimme Your Love" și este extrasă de pe materialul "Head Up High", ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida casei de discuri PIAS Recordings. Noul single poate fi descărcat de pe iTunes la prețul de 0.99 dolari.

Morcheeba

Morcheeba │ FOTO: www.facebook.com

Noul album, "Head Up High", conține 13 piese și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 11.99 dolari. Materialul va fi promovat în perioada următoarea printr-un turneu european ce va include peste 20 de concerte, datele anunțate până acum confirmând prezența trupei în Germania, Olanda, Franța, Elveția, Marea Britanie.

Tracklist Head Up High"

  1. Gimme Your Love
  2. Face of Danger
  3. Call it Love
  4. Under the Ice
  5. I'll Fall Apart
  6. Make Believer
  7. Release Me Now
  8. To Be
  9. Hypnotized
  10. To the Grave
  11. Do You Good
  12. Finally Found You
  13. Whirlwind

Britanicii de la Morcheeba sunt renumiți pentru mix-ul de influențe rock, trip hop, R&B, blues și pop. Formată în 1995, trupa s-a afirmat în componența Skye Edwards (vocalistă), Paul Godfrey (DJ) și Ross Godfrey (chitară și clape). Primele patru albume lansate, "Who Can You Trust?" (1996), "Big Calm" (1998), "Fragments of Freedom" (2000) şi "Charango" (2002) au fost premiate cu Discul de Argint, Discul de Aur şi Discul de Platină în Marea Britanie, Canada şi Franţa. După o perioadă în care Skye și frații Godfrey au ales cariere separate, cei trei s-au reunit în 2010, lansând cel mai de succes album al trupei, "Blood Like Lemonade", ce concentrează downtempo trip-hop grooves cu sunete de pian, chitară, muzicuţe şi inconfundabila voce a lui Skye.

Morcheeba a concertat anul acesta la prima ediție a Electric Castle Festival din Cluj-Napoca, primul festival din țară care a mutat muzica live și electronică din cluburi pe scenele din aer liber ale unui castel.

Morcheeba - "Gimme Your Love" (Lyric Video)

Trending