Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Moonlight Breakfast cântă în deschidere la Selah Sue

Înaintea intrării pe scenă a cântăreţei belgiene Selah Sue, publicul se va putea delecta cu muzica celor de la Moonlight Breakfast care vor oferi o prestaţie formidabilă ca de fiecare dată.
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast va cânta în deschidere la Selah Sue. Cântăreața de reggae și soul revine în România la Arenele Romane, pe 22 septembrie, într-un concert organizat de Phoenix Entertainment.

Moonlight Breakfast este considerată de către mulţi drept una dintre formaţiile etalon care ne poate reprezenta cu succes peste hotare. Formația are parte de o largă apreciere în afara ţării: a susţinut concerte în cadrul mai multor festivaluri din Europa, iar piesele se bucură de difuzări aclamate la posturile de radio. Superfly din Viena a oferit ascultătorilor piesele "Play", "Silent Disco" şi "No more", iar albumul "Shout" a fost inclus în topul celor mai bune materiale lansate în 2012. Mai mult decât atât, piesa "No more" s-a regăsit pe o compilaţie austriacă alături de nume precum Amy Winehouse, Angie Stone, Marvin Gaye.

Moonlight Breakfast se evidenţiază prin stilul "retroelectro" , un mixt de jazz, dance, electro, soul şi multe alte condimente muzicale prin care reuşesc să creeze o armonie între sound-ul clarinetului specific anilor '40, al sintetizatoarelor anilor '80 şi cel al producţiei contemporane de calitate.
După recitalul celor de la Moonlight Breakfast va urma Selah Sue care va dovedi încă o dată că muzica adevărată se trăieşte pe scenă. Cu stilul său inconfudabil, cu modul în care îmbie armonios genuri muzicale distincte precum soul, jazz, funk, reggae, Selah Sue va oferi un spectacol plin de candoare şi energie. Este al doilea concert pe care artista îl susține în România, după prestația de la B'ESTFEST 2012 - Vezi fotografii de la concertul Selah Sue.

Biletele au fost deja puse în vânzare. Pentru prețuri și categorii consultați pagina de concert din Agenda InfoMusic.

Moonlight Breakfast - "Shout"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Moonlight BreakfastSelah Sue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub a lansat un nou clip - "Trece vremea omului" - VIDEOCLIP

Zdob și Zdub a lansat al doilea videoclip de promovare pentru albumul "Basta Mafia". Acesta poartă numele "Trece vremea omului"...

Închide