Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

70 de tehnicieni montează scena trupei Rammstein la Rock the City 2013

Echipa de producție a festivalului Rock the City 2013 și-a început activitatea la Romexpo, unde pregătește scena pentru formațiile ce vor concerta în perioada 27-28 iulie. Cea mai impresionantă punere în scenă este cea a trupei Rammstein, care vine însoțită de 70 de tehnicieni.
Montarea scenei Rammstein pentru concertul de la Ljubljana 2013

Montarea scenei Rammstein pentru concertul de la Ljubljana 2013

Ca în fiecare an, producția festivalului Rock the City este una impresionantă, scena și echipamentele tehnice fiind transportate în nu mai puțin de 30 de camioane. Dintre acestea, 9 aparțin celor de la Rammstein si sunt destinate exclusiv elementelor ce vor fi folosite la construirea unuia dintre cele mai grandioase show-uri văzute în România.

Întreaga desfășurare de forțe va avea loc pe o scenă de 20 metri înălțime, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Scena are o suprafață totală de 1500 mp, iar greutatea ei este de peste 150 de tone. Costrucția scenei durează 4 zile este realizata de o echipă formată, atât din tehnicieni români, cât și de peste hotare. Sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne existente pe piață, compus din peste 100 de difuzoare de mare putere, ce vor zgudui Romexpo în cele doua zile de festival.

Luminile vor fi configurate diferit, în funcție de nevoile fiecărei trupe, culminând cu un spectacol de lumini grandios, la concertul Rammstein, de unde nu va lipsi un show pirotehnic ce va lăsa publicul fără suflare. Formația este celebră pentru utilizarea focului în spectacole, iar solistul Till Lindemann este pirotehnician autorizat. Pe scena de la București, el va fi cuprins în intregime de flacari în mai multe momente din concert, iar în total vor fi folosite peste zece elemente pirotehnice diferite. Rammstein vine cu o echipă de tehnicieni formată din 70 de oameni care vor monta recuzita scenică. Lucrul va începe imediat după încheierea primei zile de festival și va dura până a doua zi.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rammstein
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden a ocupat Piața Constituției - PROGRAM

Pregătirile pentru concertul Iron Maiden au intrat în linie dreaptă, scena fiind ridicată pentru o nouă oprire a turneului Maiden...

Închide