Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Moby lansează un nou album, "Innocents" - AUDIO

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Primul single de promovare este piesa "A Case For Shame". Discul este produs de Mark "Spike" Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Oasis sau Massive Attack.

Moby

După 18 luni de muncă (ianuarie 2012 - iunie 2013), Moby a terminat de înregistrat cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Discul va fi lansat pe 1 octombrie 2013 de propria casă de discuri a artistului, Little Idiot, și distribuit cu ajutorul celor de la Mute Records. Primul single de promovare este piesa "A Case For Shame" și poate fi ascultat mai jos.

Moby

Moby

"Innocents" a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de câștigătorul premiului Grammy, Mark "Spike" Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Spice Girls, Coldplay, Muse, Lily Allen, Gwen Stefani, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5, Yeah Yeah Yeahs, Oasis, Keane, Massive Attack sau Bastille. Pentru acest disc Moby a invitat o serie de artiști precum Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani iar la 13 ani avea deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes", alături de care a și lansat un EP, "Hit Squad For God". Cariera sa muzicală a căpatat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar muzică ambientală. Moby s-a afirmat mai întai ca DJ, primul său single, "Go", fiind lansat în 1991. Melodia a fost foarte bine primită de public și inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur și platină, Moby a colaborat cu numeroși artiști de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis și a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. Moby este susținător al drepturilor animalelor, este vegan iar de la vârsta de 10 ani este pasionat fotografie.

Moby - "A Case For Shame"

Tracklist "Innocents":

innocents

 • Everything That Rises
 • A Case For Shame (with Cold Specks)
 • Almost Home (with Damien Jurado)
 • Going Wrong
 • The Perfect Life (with Wayne Coyne)
 • The Last Day (with Skylar Grey)
 • Don't Love Me (with Inyang Bassey)
 • A Long Time
 • Saints
 • Tell Me (with Cold Specks)
 • The Lonely Night (with Mark Lanegan)
 • The Dogs

Citește mai multe despre Moby
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Travis "modelează" figurine din "aer" în "Moving" - VIDEOCLIP

Urmărește "Moving", noul videoclip al formației scoțiene Travis. Piesa este cel de-al doilea extras de ultimul album al trupei, intitulat...

Închide