Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Moby a lansat clipul "A Case For Shame" - VIDEOCLIP

După 18 luni de muncă Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Primul videoclip de promovare este pentru piesa "A Case For Shame" și a fost filmat de Moby în piscina proprie.
moby a lansat videoclipul piesei The right thing

Moby - imagine din videoclipul piesei The right thing

Moby va lansa pe 1 octombrie 2013 cel de-al 11-lea album din carieră intitulat "Innocents". Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "A Case For Shame" și poate fi urmărit mai jos. Clipul este regizat de Moby și o are ca invitată pe solista Cold Specks. Filmările au avut loc la reședința artistului din Los Angeles mai exact in piscina lui Moby și surprinde imagini cu acesta sub apă.

Moby

Moby

"Innocents" a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de câștigătorul premiului Grammy, Mark "Spike" Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Spice Girls, Coldplay, Muse, Lily Allen, Gwen Stefani, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5, Yeah Yeah Yeahs, Oasis, Keane, Massive Attack sau Bastille. Pentru acest disc Moby a invitat o serie de artiști precum Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani iar la 13 ani avea deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes", alături de care a și lansat un EP, "Hit Squad For God". Cariera sa muzicală a căpatat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar muzică ambientală. Moby s-a afirmat mai întai ca DJ, primul său single, "Go", fiind lansat în 1991. Melodia a fost foarte bine primită de public și inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur și platină, Moby a colaborat cu numeroși artiști de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis și a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. Moby este susținător al drepturilor animalelor, este vegan iar de la vârsta de 10 ani este pasionat fotografie.

Moby - "A Case For Shame"

Tracklist "Innocents":

innocents

 • Everything That Rises
 • A Case For Shame (with Cold Specks)
 • Almost Home (with Damien Jurado)
 • Going Wrong
 • The Perfect Life (with Wayne Coyne)
 • The Last Day (with Skylar Grey)
 • Don't Love Me (with Inyang Bassey)
 • A Long Time
 • Saints
 • Tell Me (with Cold Specks)
 • The Lonely Night (with Mark Lanegan)
 • The Dogs

Citește mai multe despre Moby
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon a lansat un nou single, "Supersoaker" - AUDIO

Kings Of Leon va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Mechanical Bull". Primul single...

Închide