Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moartea artistei în spectacolul din Las Vegas nu schimbă desfășurătorul show-urilor Cirque du Soleil din România

O acrobată Cirque du Soleil a murit în timpul unei reprezentanții Ka în Las Vegas. Showurile asteptate la Bucuresti nu sunt afectate, vezi detalii.

Publicat

pe

Cirque du soleil - Alegria - Birds
Cirque du soleil - Alegria - Birds

O artistă din trupa Cirque du Soleil a murit sâmbătă în timpul unei reprezentanții din spectacolul Ka din Las Vegas. Acrobata a căzut de la o înălțime de 15 metri în timpul show-ul Ka, fiind primul accident fatal întâmplat în timpul unei reprezentații, în istoria de 30 de ani a companiei Cirque du Soleil. Acest show a fost suspendat pe o perioadă nelimitată. Decizia de întrerupere nu afectează cele 5 reprezentații Alegria așteptate în toamnă la București, potrivit promoterului Events.

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

"Ca urmare a numeroaselor mesaje primite de la posesorii de bilete, precizăm că reprezentațiile Alegria se vor desfășura conform programului anunțat, de pe 5 până pe 8 septembrie inclusiv”, spune Sorina Burlacu, Director General Events. Producția Alegria se află în ultimul an de reprezentații, după 20 de ani în arene pe tot mapamondul. Alegria a avut până acum peste 14 milioane de spectatori în peste 40 de țări.

Alegría dispune de o distribuție internațională de 55 de performeri și muzicieni din 15 țări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogățească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forță și viteză combinate cu acrobații elegante, aproape eterice.

Show-urile Cirque du Soleil - Alegría se vor desfășura la Romexpo, în Pavilionul Central, după următorul program:

  • Joi, 5 septembrie, orele 20:00
  • Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
  • Sâmbătă, 7 septembrie, orele 20:00
  • Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

Prețurile biletelor pornesc de la 110 lei și ajung până la 500 de lei pentru cele din categoria VIP. Copiii cu vârste de până la 12 ani beneficiază de reducere, vezi detalii despre Cirque du Soleil - Alegría în agendă.

Comentează

Trending