Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Metallica a dezvăluit trailerul filmului 3D și că va lucra un album nou în 2014 - VIDEO

Metallica a lansat trailerul filmului 3D "Metallica - Through The Never", ce va rula în România în octombrie. În plus, trupa a anunțat că anul 2014 va fi dedicat realizării unui album nou.
Metallica - Through The Never - Film 3D

Metallica - Through The Never - Film 3D

Cei de la Metallica au prezenta în premieră trailerul filmului 3D la Comic-Con, unul dintre cele mai importante evenimente de benzi desenate din Statele Unite. Intitulată "Metallica - Through The Never", pelicula este o producție inedită întrucât combină o poveste SF cu un concert Metallica. Astfel avem 2 fire narative: concertul susținut de formație pe o scenă incredibilă și aventurile suprarealiste în care este prins un tânăr din staff-ul trupei. Acțiunile se petrec în același timp, legătura dintre ele urmând să o decoperim la vizionarea filmului.

Tânărul este interpretat de Dane DeHaan, cunoscut pentru rolurile din "Chronicle" și "The Amazing Spider-Man 2". Scenariul și regia sunt semnate de Nimrod Antal, iar producția a fost realizată de Charlotte Huggins.

În cadrul evenimentului Comic-Con, ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în San Francisco, Lars Ulrich a vorbit atât despre ideea filmului, cât și despre planurile de viitor. Acesta a declarat că nu mai pot amâna înregistrarea unui nou album, iar în 2014 se vor dedica 100% realizării acestuia. Ultimul material lansat de trupă este "Death Magnetic" din 2008.

Legat de filmul 3D, Ulrich a precizat că întregul concept a plecat de la faptul că și-au dorit să facă un film despre o scenă. Metallica a construit o scenă imensă din care se ridică cruci, ies flăcări, lasere, holograme și elemente simbolistice ce amintesc de cele mai importante momente din cariera formației.

"Metallica - Through The Never" va debuta în cinematografele IMAX 3D pe 27 septembrie în Statele Unite. Începând cu 4 octombrie, filmul va fi disponibil în cinematografele 3D din întreaga lume, inclusiv la IMAX-urile din România. 

Trailer - "Metallica - Through The Never"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N4IhWJ8r7_4&w=600]

Citește mai multe despre Metallica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Ready To Go" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip, realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, intitulat "Ready To Go". Este primul...

Închide