Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Metallica lansează soundtrack-ul filmului 3D, Through the Never

Metallica a anunțat că pe 24 septembrie va lansa in format audio coloana sonoră a mult așteptatul film 3D intitulat "Metallica Through the Never". Pelicula va rula pentru prima oară în cinematografele IMAX de pe continentul american, iar începând din 4 octombrie va putea fi vizionat în toate cinematografele 3D din întreaga lume inclusiv în România.
Metallica

Metallica

Metallica a anunțat că pe 24 septembrie va lansa in format audio coloana sonoră a mult așteptatul film 3D intitulat "Metallica Through the Never". Pelicula a fost filmată în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan (Chronicle, The Amazing Spider-Man 2). Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa.

"Metallica Through the Never" va rula pentru prima oară în cinematografele IMAX de pe continentul american, iar începând din 4 octombrie va putea fi vizionat în toate cinematografele 3D din întreaga lume inclusiv în România. Filmul va fi distribuit în cinematografele din întreaga lume de compania Picturehouse, care este responsabilă de lansarea celor mai bune filme independente precum "My Big Fat Greek Wedding", "The Mation Of The Christ" sau "Pan’s Labyrinth".

Ultimul DVD lansat de americani poartă numele "Quebec Magnetic" și poate fi achiziționat de pe site-ul formației, metallica.com, la prețul de 15.99 dolari. Discul este disponibil în format DVD/Blu-ray si a fost înregistrat cu ocazia concertelor susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada, când formația se afla în turneul World Magnetic Tour 2009. Wayne Isham este cel care a produs acest material video, care conform trupei este produs la cele mai înalte standarde. În vârstă de 54 de ani, Wayne a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari din muzica internațională ca Pink Floyd, Pantera, Motley Crue, Godsmack, Def Leppard, Bon Jovi, Avenged Sevenfold, etc.

Conform lui Lars Ulrich, bateristul trupei, anul viitor vom avea un nou produs marca Metallica. Acesta a declarat că nu mai pot amâna înregistrarea unui nou album, iar în 2014 se vor dedica 100% realizării acestuia. Ultimul material lansat de trupă este "Death Magnetic" din 2008.

Trailer – "Metallica – Through The Never"

Tot în acest an, mai exact pe 15 noiembrie, Metallica va lansa cartea "Metallica: The Complete Illustrated History". Produsul va fi scos prin intermediul publicației Voyageur Press iar autorul ei este jurnalistul american Martin Popoff. Voyageur Press nu este la prima lansare de acest gen, în trecut aceasta lansând biografii ale unor trupe ca Led Zeppelin, Aerosmith, Queen sau Iron Maiden.

Este prima carte ilustrată a trupei iar fanii vor găsi peste 300 de imagini fiecare însoțită de o mică poveste spusă de membrii trupei sau cei apropiați. Popoff și echipa sa au analizat fiecare album Metallica, fiecare poveste și întâmplare a formației pentru a oferi o istorie completă a fiecărui album. De la primii ani în cluburile din Los Angeles, plecarea lui Dave Mustaine, moartea tragică a basistului Cliff Burton, succesul trupei, despărțirea de Jason Newsted și colaborarea cu Lou Reed, toate acestea le găsiți în "Metallica: The Complete Illustrated History". Cartea are 192 de pagini și costă costă 35 de dolari americani.

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat "Why’d You Only Call Me When You’re High?" - AUDIO

Arctic Monkeys a lansat o nouă melodie, intitulată "Why’d You Only Call Me When You’re High?", inclusă pe albumul "AM"....

Închide