Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Maria Radu se reinventează în noul clip "Dacia ta"- VIDEOCLIP

Maria Radu revine în atenția fanilor cu noul single "Dacia ta" acompaniat de un clip de imagine. Artista are un nou look, urban cu influențe retro - VIDEO
Secvență clip Maria Radu -

Secvență clip Maria Radu - "Dacia ta"

După o perioadă de pauză, Maria Radu a revenit în atenția publicului și nu oricum. Aceasta a pregătit momentul până la cel mai mic detaliu. Urmând exemplul artistelor pop din străinătate, Maria Radu și echipa sa au conceput o imagine care să se potrivească cu muzica, dar să reflecte și personalitatea artistei. Astfel, avem o piesă nouă, un videoclip, un look schimbat și o serie de fotografii noi.

Secvențe clip Maria Radu - "Dacia ta"

Secvențe clip Maria Radu - "Dacia ta"

Single-ul intitulat "Dacia ta" este destinat sezonului de vară. Are versuri pline de umor puse pe ritmuri cu influențe reggae, funk și slow. Melodia este funky, iar videoclipul păstrează aceeași linie. Pentru ca piesa să aibă un impact mai puternic asupra publicului, clipul este unul de imagine. Pentru a reflecta vivacitatea și energia artistei, vestimentația aleasă este una sport-chic. Hainele sunt sexy, colorate, retro și cu accesorii metalice mari, specifice stilului urban. În plus, în timp ce artista dansează, sare și zâmbește în cadrul, în jurul său apar și versurile piesei scrise cu fonturi diverse ce păstrează nota cool fashion a clipului.

"Videoclipul de față întregește un concept pe care l-am gândit alături de echipa mea: o stare de bine pe care trebuie să ți-o ofere muzica, o stare de "și mai bine" pe care ți-o oferă muzica și imaginea... cu alte cuvinte, un lyric video WOW, care să vă bine-dispună și să vă trimită exact acolo unde vă doriți: pe plajă, în grădină sau în parc(pat) - doar alături de iubitul/iubita voastră. M-am distrat mult la filmări, am fost în priza 16 ore, am râs și am comentat, ne-am prostit ca niște copii... Dacă luăm în calcul și călătoria istovitoare Paris-București dinaintea filmărilor, pot spune că am rezistat cu grație, tot acest tur de forță fiind dedicat vouă, cei care ascultați muzica mea. Vă pup cu drag și... nu vreau un apus de noapte-n Africă, mi-e de-ajuns o noapte-n plus în Dacia ta" - Maria Radu.

Videoclip: Maria Radu - "Dacia ta"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop Lion și Rita Ora petrec în Thailanda în "Torn Apart" - VIDEOCLIP

În noul clip "Torn Apart" Snoop Lion și Rita Ora petrec o vacanță împreună în Thailanda, unde călăresc elefanți și...

Închide