Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Tom Jones
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

Manic Street Preachers a lansat "Rewind The Film" - VIDEOCLIP

Manic Street Preachers va lansa pe 16 septembrie un nou album intitulat "Rewind The Film". Înregistrat în studioul trupei din Cardiff și Hansa Studios din Berlin, discul conține trei colaborări inedite cu artiștii Lucy Rose, Cate Le Bon și Richard Hawley. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa de titlu.

Manic Street Preachers

Formația de rock alternativ din Ţara Galilor, Manic Street Preachers, va lansa pe 16 septembrie 2013 cel de-al 11-lea material discografic intitulat "Rewind The Film". Înregistrat în studioul trupei din Cardiff și Hansa Studios din Berlin, discul conține trei colaborări inedite cu artiștii Lucy Rose, Cate Le Bon și Richard Hawley. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit mai jos.

Manic Street Preachers

Manic Street Preachers

După apariția albumului Manic Street Preachers va pleca într-un turneu de promovare în Marea Britanie şi Irlanda. Alintată de către fani "Manics", trupa a devenit cunoscută inițial pentru scandalurile în care erau implicaţi membrii săi în prima parte a carierei şi pentru dispariţia şi presupusa sinucidere a chitaristului Richey James Edwards în 1995. Manic Street Preachers a devenit apoi celebră pentru albumele sale şi concertele pline de energie, albumul de debut "Generation Terrorists", fiind foarte bine primit în Asia și Europa.

Din punct de vedere politic, membrii trupei sunt socialişti convinşi, o poziţie influenţată de educaţia primită în mediul muncitoresc în care au crescut, în perioada marilor greve ale minerilor din Marea Britanie, în anii '80, evidenţiată de textele şi de acţiunile lor adeseori foarte politizate.

Cele mai de succes single-uri din cariera grupului sunt "Design for Life", "If You Tolerate This Your Children Will Be Next", "The Masses Against the Classes", "Empty Souls", "Your Love Alone Is Not Enough" și"Everything Must Go". Acestea au cucerit milioane de fani din întreaga lume prin sound-ul aparte și mesajul puternic al versurilor.

Trupa are în palmares zece albume, cel mai recent disc semnat Manic Street Preachers, "Postcards from a Young Man", fiind lansat în 2010. Componența actuala este James Dean Bradfield (voce, chitară, pian, clape), Nicky Wire (bass, voce, pian) și Sean Moore (tobe, voce, percuție, trompetă).

Manic Street Preachers - "Rewind The Film" ft. Richard Hawley

Tracklist "Rewind The Film":

 • This Sullen Welsh Heart (featuring Lucy Rose)
 • Show Me the Wonder
 • Rewind the Film (featuring Richard Hawley)
 • Builder of Routines
 • 4 Lonely Roads (featuring Cate Le Bon)
 • (I Miss the) Tokyo Skyline
 • Anthem for a Lost Cause"
 • As Holy as the Soil (that Buries Your Skin)
 • 3 Ways to See Despair
 • Running Out of Fantasy
 • Manorbier
 • 30-Year War

Citește mai multe despre Manic Street Preachers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Skizzo Skillz a lansat "Telombilo" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Skizzo Skillz , lansat pentru piesa "Telombilo". Single-ul este extras de pe albumul "SKEO", apărut pe piață...

Închide