Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Ready To Go" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip, realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne, intitulat "Ready To Go". Este primul extras al albumului "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară la sfârșitul acestui an sau începutul lui 2014.

Limp Bizkit

Cei de la Limp Bizkit au revenit în forță cu un nou videoclip , intitulat sugestiv, "Ready To Go", realizat în colaborare cu rapperul Lil Wayne. Este prima melodie extrasă de pe viitorul album "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară la sfârșitul acestui an sau începutul anului 2014. "Ready To Go" este și prima lansare sub noua casă de discuri Cash Money.

După eșecul albumul "Golden Cobra" din 2011, fanii așteptau cu nerăbdare o revenire a sound-ului caracteristic formației, iar dorințele au fost împlinite. "Ready To Go" are o agresivitate și energie care îți aduc aminte de un concert Limp Bizkit. Fred Durst și Lil Wayne, care se potrivesc foarte bine pe rap, instrumentalul de la final care calmează ritmul sunt doar câteva dintre elementele care ajută la crearea unui produs finit foarte bun.

"Sunt foarte mândru de noul nostru single. Cred că Ready To Go este minunat și sunt un fan al lui Lil Wayne, astfel că am fost încântat să iau parte la așa ceva..", a declarat pe Twitter chitaristul Wes Borland.

Legat de noul album se mai știe faptul că este produs de Ross Robinson, cel care a lucrat cu formația la albumul de debut "Three Dollar Bill, Yall$", un alt indiciu că trupa vrea să regăsească sound-ul care a făcut-o celebră. Cei de la Limp Bizkit și Robinson s-au cunoscut în 1997, prin intermediul basistului de la Korn, Reginald Arvizu, care l-a convins pe producător să asculte demo-urile formației. Impresionat de motivația și muzica grupului, acesta a acceptat să lucreze cu Limp Bizkit. Pe de altă parte, albumul de debut al trupei a fost implicat într-un scandal când s-a descoperit că cei de la casa de discuri Interscope au plătit 5.000 de dolari unui radio din Portland, Oregon, pentru a difuza de 50 de ori "Counterfeit", primul single extras de pe disc.

Limp Bizkit - "Ready To Go" feat. Lil Wayne

[vimeo 70768658 w=600&h=400]

Citește mai multe despre Lil WayneLimp Bizkit
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" - VIDEOCLIP

Beady Eye a lansat clipul noului single "Shine A Light" în care Liam Gallagher îmbracă straie preotești și se pierde...

Închide