Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Lana Del Rey va apărea într-un scurtmetraj intitulat "Tropico"

Lana Del Rey va juca într-un film intitulat "Tropico", aceasta urmând să fie lansat curând în cinematografele din întreaga lume. Solista va folosi câteva piese proprii în coloana sonoră, iar Shaun Ross îi va fi partener în distribuție.
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Lana Del Rey va juca într-un film intitulat "Tropico", aceasta urmând să fie lansat curând în cinematografele din întreaga lume. Anunţul apare pe paginile oficiale ale artistei de facebook şi twitter, alături de un afiş sugestiv. În acesta, Lana este înfăţişată precum personajul biblic Eva, alături de un şarpe, fiind dezvăluite câteva amănunte legate de producţia acestei pelicule.

Astfel, partenerul solistei în film va fi Shaun Ross, un model şi dansator de talie internaţională, care a apărut până acum în două clipuri alături de Beyoncé ("Party") şi Katy Perry  ("ET"). Regizorul acestei scurte pelicule va fi acelaşi Anthony Mandler, alături de care Lana a realizat videoclipuri pentru melodiile sale "Ride" şi "National Anthem" de anul trecut. Producţia de faţă, cu o durată estimată la 30 de minute, va beneficia de câteva piese ale artistei printre care "Body Electric", "Gods And Monsters" sau "Bel Air", acestea fiind parte din albumul "Paradise".

Lana a obişnuit publicul cu videoclipuri de o durată extinsă, cu adevărate poveşti şi uneori părţi de monolog, aşadar filmul se anunţă unul care continuă seria acestora, îmbinând elemente pe care tânăra artista le foloseşte cu succes. Urmăreşte mai jos cel mai recent clip semnat Lana Del Rey la una din piesele cele mai vândute din discografia acesteia, parte din soundtrack-ul filmului "The Great Gatsby".

VIDEO OFICIAL LANA DEL REY - Young And Beautiful

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga va cânta în premieră la MTV VMA 2013 single-ul "Applause"

Lady Gaga a pozat nud pentru promovarea noului album "ARTPOP". Primul single se intitulează "Applause" și se va auzi în...

Închide