Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Lady Gaga va cânta în premieră la MTV VMA 2013 single-ul "Applause"

Lady Gaga a pozat nud pentru promovarea noului album "ARTPOP". Primul single se intitulează "Applause" și se va auzi în premieră pe scena MTV VMA 2013. Artista a filmat deja videoclipul single-ului și a intrat în pielea unui pierrot pentru cover.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

Lady Gaga pregătește o revenire spectaculoasă, pe scena premiilor MTV Video Music Awards 2013. Artista a anunțat pe Facebook că duminică, 25 august, va interpreta în premieră la VMA primul single extras de pe noul album "ARTPOP". Acesta se intitulează "Applause" și se bucură de un artwork interesant, în care Lady Gaga întruchipează rolul unui pierrot cu machiajul răvășit. Cu toate că imaginea pare dramatică, artista susține că melodia este chiar veselă.

Vă spun că piesa este veselă și plină de fericire pentru că în ea spun că trăiesc pentru aplauze. Trăiesc pentru felul în care țipă fanii pentru mine. Dați-mi ceea ce iubesc cel mai mult. Ridicați mâinile în aer și bateți din palme, a declarat Lady Gaga pentru revista WWD.

De asemenea, arista a anunțat că single-ul va fi lansat pe 19 august și că fanii vor putea pre-comanda pe iTunes albumul/appilicația "ARTPOP", începând cu aceeași dată.

Pentru promovarea materialului, Lady Gaga a adoptat un stil mult mai natural. A renunțat la culori nebune pentru păr în favoarea unui castaniu. Machiajele folosite pentru fotografiile promo și coperta albumului sunt în culori pastelate, cu nuanțe de bej, cât mai simplu. Dacă în artwork-ul pentru "Applause" aceasta intră în rolul de pierrot, în altă fotografie promo artista pozează nud pe un fotoliu confecționat din componente de calculator. Pentru realizarea conceptului vizual al noului album, Gaga a lucrat cu Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin. Cei doi fotografi s-au ocupat și de clipul single-ului, pe care l-au filmat în Los Angeles, săptămâna trecută.

"ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011. Materialul este programat să apară pe 11 noiembrie. Albumul va apărea în mai multe formate multimedia, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri.

Lady Gaga - "Applause" Artwork

Lady Gaga - "Applause" Artwork (Foto: www.wwd.com)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie a lansat clipul melodiei "Ce Contează" - VIDEO

Viţa de Vie a dezvăluit publicului un nou videoclip realizat la piesa "Ce contează", varianta extrasă de pe albumul "Acustic"....

Închide