Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Lady Gaga lansează albumul "ARTPOP" în noiembrie

Lady Gaga va lansa cel de-al patrulea album pe 11 noiembrie, anul acesta. "ARTPOP" vine după o pauză de doi ani de la precedentul material discografic, "Born This Way", și va fi promovat împreună cu o aplicație despre care artista spune că "va îmbina muzica, arta, moda și tehnologia".
Lady Gaga

Lady Gaga

Urmărește-ne pe

Lady Gaga va lansa cel de-al patrulea album pe 11 noiembrie 2013. "ARTPOP" vine după o pauză de doi ani de la precedentul material discografic, "Born This Way", și va fi promovat împreună cu o aplicație despre care artista spune că "va îmbina muzica, arta, moda și tehnologia". Primul single de pe acest album va fi dezvăluit pe 19 august.

Lady Gaga

Lady Gaga (Foto: www.facebook.com)

Noul album "ARTPOP" va reflecta procesul creativ prin care Lady Gaga a trecut de-a lungul ultimilor ani, precum și influențele muzicale pe care le-a încorporat prin intermediul colaborărilor cu diverși artiști. Noul material discografic va transmite o paletă complexă de emoții, vibe-ul electro nelipsind din melanjul muzical. Cu o zi înainte de lansarea materialului, pe 10 noiembrie, artista va găzdui evenimentul "artRave", la care va participa în calitate de colaborator și controversatul artist Jeff Koons. "ARTPOP" va putea fi precomandat începând cu data de 1 septembrie.

În paralel cu albumul "ARTPOP", Lady Gaga lucrează și la un material cu muzică jazz. Conform declarațiilor lui Tony Bennett, colaborarea din 2011 pentru piesa "The Lady Is a Tramp" i-a inspirat pe cei doi să înceapă lucrul la un proiect mai ambițios. Astfel, în urmă cu câteva luni Tony Bennett declara pentru revista The Rolling Stones că este nerăbdător să între în studioul de înregistrări alături de Lady Gaga. Nu știm în ce stadiu se află momentan acest material, cert este că Tony s-a arătat extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

"Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală. Este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor."

Lady Gaga a fost operată anul acesta la șold, nevoia de repaus determinând-o să-și anuleze concertele rămase din turneul "Born This Way Ball". Pe perioada recuperării artista pop a primit nenumărate mesaje de susținere din partea fanilor, publicul așteptând cu nerăbdare reîntoarcerea sa pe scenă.

Lady Gaga a concertat o singură dată în România, chiar în cadrul turneului "Born This Way Ball". Artista a urcat pe scenă în Piața Constituției pe data de 16 august 2012, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic. Citește recenzia concertului Lady Gaga.

Lady Gaga - "Born This Way"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam a lansat o noua piesă, "Mind Your Manners" - AUDIO

Pearl Jam va lansa cel de-al 10-lea album, intitulat "Lightning Bolt" pe 15 octombrie 2013. Primul extras pe single poartă...

Închide